Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

COLECTIV | SCENE DE GROAZA LA INML. A intrat in morga dupa o prietena si a gasit doua

Institutul National de Medicina Legala a devenit un loc al groazei vineri noaptea. Atunci au fost dusi, pe targa, 26 de morti. Multi dintre cei care au mers sa isi identifice rudele si prietenii au trait un adevarat soc.

La INML s-a strigat durerea. Lacrimile apropiatilor victimelor erau de nedescris, iar disperarea se manifesta in toate modalitatile cu putinta.

O fata a mers la INML sa isi vada prietena, insa, stupoare, in momentul in care a ajuns acolo nu era doar prietena pentru care plecase, ci doua.

„Erau Carmen si Diana!”, a exclamat aceasta ingrozita. Odata cu aceasta fata a intrat si un baiat, iar cand a iesit avea pe gura si nas un batic, scrie evz.ro.

CITESTE SI: COLECTIV |Alex si Nicoll, doi frati care se zbat intre viata si moarte

CITESTE SI: COLECTIV | FOTO: Cele 30 de nume pe care nu trebuie sa le uitam niciodata

La INML era un miros de carne arsa foarte puternic, incat unii dintre apropiati au lesinat nesuportand acel loc de cosmar.

Un alt baiat, Toni, activ in domeniul publicitar, a mers la INML pentru doi prieteni. Unul dintre ei era basistul trupei „Goodbye to Gravity”, Vlad Telea, iar celalalt era Radu Palada, zis si Radasca, cel care si-a serbat ziua in noaptea de vineri.

Pe Radu Palada l-a identificat imediat, dupa tatuajul desenat pe un brat, o radasca, de unde i-a venit si porecla.

O mama s-a lovit cu refuzul medicilor de a-si vedea fiica, intrucat corpul ei era mult prea deteriorat, iar imaginea pe care ar fi vazut-o ar fi devastat-o.

CITESTE SI: COLECTIV | 5 nereguli care au dus la dezastrul din clubul Colectiv

CITESTE SI: COLECTIV | Mama Alexandrei Matache, mesaj cutremurator dupa moartea fiicei sale in urma incendiului din Colectiv: „Unde a fost Dumnezeu?”

Sursa foto: evz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top