Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Balanță–Gemeni

Compatibilitate Balanță–Gemeni. Cu două semne de Aer: un Geamăn cu două personalități și o Balanță cu două talere, mereu cautând un echilibru, compatibilitatea e absoută. Relatia este excelentă : Gemenii sunt curioși, tineri în suflet, zvăpăiați, fascinanți pentru Balanțe.

Mai mult, există o mare atractie pe care o exercită Balanță față de Geamăn. Asta fiindcă îl completează frumos, fiind mai realistă și cu picioarele pe pământ. În acestă combinație astrală, fiecare zi este o nouă aventură.

Compatibilitate Balanță–Gemeni. Probabil cuplul Balanță – Gemeni este înconjurat de prieteni, căci sunt amândoi sociabili. De asemenea, vor ieși des în oraș, căci niciunul dintre semne nu apreciază confortul de acasă. Dacă tot este vorba despre confort, un minus din această relație este că niciuna dintre zodii nu este talentat la “a face” sau economisi bani. Atât Balanța cât și Geamănul trăiesc clipa, acesta este laitmotivul și pentru relația lor.

Cât despre dragostea fizică, alaturi Gemeni, sexul va fi excelent : aproape nimic nu e prea îndrăzneț sau bizar. O relație în care merită ca Balanța să rămână, pentru ca este șansa ei de a se redescoperi constant, dar și de a rămâne ea însăși.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top