Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Balanță–Leu

Compatibilitate Balanță–Leu. Balanță și Leu, aer și foc, o relație perfectă. Fiecare e înnebunit după celalalt. Sunt mari șanse ca relația să dureze și să rămână mereu proaspătă și frumoasă.

Balanța este un semn care se pricepe extraordinar de bine să manipuleze. Îi place să conducă, eventual din umbră. Fapt care nu-i displace Leului. Pentru că lui îi place să se simtă apreciat, iubit, să i se spună cât de nemaipomenit este. Leului îi face placere să „salveze” oameni, situații, chestii pentru care să fie apoi lăudat îndelung. Balanța va ști să folosească acest aspect în favoarea ei și începe fraza : „Scumpete, ești așa de… [câteva calități], n-ai vrea tu să…[lucrul pe care vrea să îl facă]?”.

Compatibilitate Balanță–Leu. Într-o relație pe termen lung, Balanța este managerul, Leul e șeful, cel care culege toate meritele, altfel începe să facă scandal. Iar cum Balanțele suportă cu stoicism orice, numai scandalul nu, pentru evitarea acestor scene e mai bine să înteleagă că el trebuie să fie în luminile rampei.

Sexual, totul merge excelent, pentru că sunt plini de imaginație. Leul este foarte pasional și generos, îi place să curteze și este elegant. Senzualitatea sa aprinde o Balanță.
Compatibilitate Balanță–Leu. Diplomația pentru care Balanțele sunt faimoase e perfectă pentru a îmblânzi Leul. Care va fi cum doar el știe : darnic, inimos, rafinat în dragoste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top