Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Balanţă-Scorpion

Cum amesteci Aerul şi Apa? Dacă ai gasit soluţia, bravo ţie!

Compatibilitate Balanţă-Scorpion. Scorpionul e greu de înţeles, cred că ţi-ai dat şi tu seama de asta. Are nevoie de izolare şi de mult timp pentru a ieşi la suprafaţă. Probabil el te iubeşte, în felul lui, dar e atât de greu de descifrat încât nu prea ai cum să-ţi dai seama. Tu îţi doreşti armonie şi echilibru, pe când el se descurcă la fel de bine şi pe timp de furtună.

Un alt lucru pe care tebuie sa-l cunoşti despre Scorpion e faptul că acest nativ este gelos şi de multe ori posesiv, iar asta ascunde de fapt nevoia lui de dragoste, de înţelegere şi de acceptare, ori asta nu prea se împacă cu spiritul tău armonios. Aşa că foloseşte multă diplomaţie, calitate cu care eşti înzestrată din plin şi încearcă să-ţi dai seama ce vrea Scorpionul mai exact.

Compatibilitate Balanţă-Scorpion. Pe lîngă toate astea, Balanţa are nevoie de echilibru, de armonie, dar Scorpionul are un spirit prea intens şi dramatic pentru a-i oferi asta. Culmea este că cel mai probabil te va acuza că nu-l iubeşti, asta din cauza felului tău mai discret de a-ţi arăta sentimentele, iar asta nu va face altceva decât să te irite şi mai tare. La pat, Scorpionul este excelent, ceea ce iar va fi o problemă pentru tine, întrucât vei avea uneori impresia că nu te ridici la înălţimea aşteptărilor lui. Drept urmare, relaţia asta va fi una dificilă, în care te vei simţi mai mereu provocată şi ameninţată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top