Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Berbec

Compatibilitate Gemeni-Berbec. Aerul Gemenilor hrănește focul Berbecului. Ambele semne zodiacale au în comun neliniștea, dar nu din cauza vreunei anxietăți ci pur și simplu sunt semne zodiacale extrem de active. Un Berbec lângă un Geamăn poate reprezenta echipa de șoc în orice activitate s-ar implica cei doi, ambii nativi fiind extrem de responsabili, inovativi și de neoprit când își pun ceva în minte.

Geamănul este atras de Berbec deoarece acesta scoate idei din joben la fel ca magicienii, este o persoană entuziastă și dornică să demonstreze lucruri care inspiră lumea. De fapt, inovatorul din această relație Gemeni-Berbec este Berbecul, întrucât acesta vinea cu ideea iar Geamănul face tot planul, extrem de meticulos, pentru a-l pune în aplicare. Deci, o completare perfectă.

Compatibilitate Gemeni-Berbec. Berbecul este șeful în această relație și, Geamănul, chiar dacă mustăcește, nu are încotro și își accept rolul de coechipier. Și pe plan sentimental lucrurile se completează între cei doi, întrucât Berbecul are harul de a-i spune Geamănului exact cuvintele pe care dorește să le audă. Berbecii sunt fascinați din prima de Gemeni, aceștia devenind dintr-odată niște poeți pe care nu i-a descoperit nimeni până la momentul îndrăgostirii.

Cei doi își trăiesc relația de iubire cu mult patos, fără să își pună întrebări complexe despre trăirile sufletești. Dacă Berbecul consideră că Geamănul este uneori prea aerian, nu e de mirare, deoarece este zodie de Aer, însă aerul Geamănului este binevenit pentru înflăcăratul Berbec. Cel care iartă mai mult în această poveste este Geamănul, cu toate că nu îi place să recunoască imediat ce a greșit, dând mereu vina pe celălalt până ajunge la concluzia că trebuie să se ierte și pe sine.

Compatibilitate Gemeni-Berbec. Pare greu de crezut, dar când vine vorba de sex, Geamănul se arată ceva mai timid decât este de obicei, și asta pentru că personalitatea puternică a Berbecului îi inhibă. Cu toate acestea, cei doi fac o pereche frumoasă și în pat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top