Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Gemeni

Compatibilitate Gemeni-Gemeni. Lucrurile sunt mai complicate când anaizăm compatibilitatea dintre Gemeni și Gemeni, deoarece, Gemenii, fiind o zodie duală, rezultă 4 personalități care se împletesc între două persoane, și nu două!

Relația dintre Gemeni și Gemeni poate funcționa de minune în primele trei-patru săptămâni. Perioada de acomodare unul cu celălalt poate rezulta chiar curioasă pentru ambele semne zodiacale, însă aceasta se sfârșește repede instalându-se monotonia. Cele două semne sunt ca și vântul de primăvară, se înțeleg intuitiv și știu să se facă plăcuți în fața prietenilor sau a familiei.

Compatibilitate Gemeni-Gemeni. Între un Geamăn și celălalt poate avea loc, mult visata de către toate femeile, dragoste la prima vedere. Nimeni nu garantează că dragostea la prima vedere durează toată viața, însă oricine știe că a te îndrăgosti din primele momente în care vezi o persoană este ceva foarte frumos. Întreținerea sentimentelor este ceva mai dificilă pe parcurs, pentru Gemeni.

Pericolul care pândește o relație Gemeni-Gemeni este tendința acestei zodii de a face mereu curte altor persoane și gelozia caracteristică atunci când simt că sunt înșelați sau chiar o descoperă. Gemenii sunt așadar posesivi, orgolioși, intuitivi și curtenitori. Aceștia nu mănâncă dar nici nu te vor lăsa să mănânci. Închipuiți-vă acest lucru că se întâmplă atunci când există două persoane Gemeni la un loc.

Compatibilitate Gemeni-Gemeni. Comunicarea este ultima problemă cu care se pot confrunta Gemenii. Aceștia pot vorbi despre orice, câte în lună și-n stele, ore în șir, zile fără sfârșit. Gemenii au ca și protectoare planeta Mercur (zeul Hermes, mesagerul Zeilor), ceea ce le garantează capacitatea nemaipomenită de a comunica mesaje clare și consistente. Din relația a doi Gemeni lipsesc romantismul și pasiunea pe care un Geamăn o inzestrează într-o relație cu un Berbec sau o Balanță. Aici lucrurile sunt oarecum monotone, până și sexul devenind unul mecanicizat. În concluzie, doi nativi Gemeni la un loc poate însemna o relație perfectă, însă ceea ce este prea frumos durează puțin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top