Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Pești

Compatibilitate Gemeni-Pești. Deși este tot o zodie duală, semnul zodiacal Pești este reprezentat de doi pești care înoată spre direcții diferite, acest lucru însemnând că, cu tot aerul lor misterios, Peștii nu știu de multe ori ce vreau de la viață și pe ce lume se află, iar acest lucru se transformă într-un turn off pentru Gemeni.

Gemenii nu știu despre Pești faptul că aceștia ascund emoții prea puternic în suflet, fapt pentru care se pierd cu firea foarte repede. Sunt incapabili să țină pasul cu lumea din jur așa că, de cele mai multe ori, se desprind de aglomerație și caută căldura primită de la prietenii cei mai apropiați, cu care pot petrece împreună săptămâni întregi.

Compatibilitate Gemeni-Pești. Geamănul trebuie să își imagineze Peștele precum florile acelea care se deschid foarte greu, având nevoie de un sezon întreg pentru a străluci în văpaia soarelui văratic. Peștii înoată bine doar în apele lor, aceștia fiind incapabili să zboare ca Geamănul, care este o zodie de aer foarte schimbătoare în comportament și atitudini.

Peștii nu țin cont decât de context atunci când se exprimă, respectând foarte mult anumite momente, în timp ce Geamănul poate să îți facă ziua amară chiar și de Sărbători, pentru ei necontând că tu ții la anumite momente speciale din viață.

Compatibilitate Gemeni-Pești. Peștilor le este frică să se deschidă până la capăt în fața Gemenilor, așa că vor inventa tot felul de povestioare despre ei, care sub nicio formă nu vor spune ce au cu adevărat în suflet. Partea și mai tristă este că aceste povești inventate, văzute ca o portiță de scăpare pentru Pește, îl pot plictisi teribil de tare pe Geamăn încât să își ia bagajele și să plece. Peștele va prefera întotdeauna stabilitatea, lucru care îl sperie pe Geamăn.

În plan sexual, cei doi nativi sunt destul de inhibați unul de prezența celuilalt, cu toate că, atunci când se dezlănțuie, trăiesc adevărate momente de plăcere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top