Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Rac

Compatibilitate Gemeni-Rac. Nu este o relație deloc ușoară, iar dacă Geamănul este rugat să enumere cinci calități sau lucruri care îi plac foarte mult la Rac s-ar putea să intre în criză de răspunsuri, cu toată limbarița caracteristică a acestui semn zodiacal.

Racul nu va suporta ca Geamănul să îi tulbure apele cu spiritul său adolescentin. Racul este o fire sensibilă și caldă în același timp, oferă protecție și iubire adevărată, iar aceste lucruri sunt bune pentru un Geamăn hiperactiv, care nu pune mare preț pe sentimente, dar care în adâncul sufletului caută pe cineva care să îl iubească cu bune și cu rele.

Compatibilitate Gemeni-Rac. Racul este foarte atașat de cămin, lucruri personale și momente în viață, în schimb ce Geamănu s-ar putea să nu doarmă în fiecare noapte pe-acasă. Timiditatea și rezervarea Racului îl pot speria pe Geamăn, acesta considerându-l drept o fire mereu deprimată, deși Racul poate să fie doar aparent trist. Este clar că sunt două firi diametral opuse: unul e prea tăcut și prea liniștit în confortul său, celălalt caută mereu elemente noi cu care să se identifice și care să îi aducă plăceri.

Cu greu ajungi să deschizi carapacea Racului, iar Geamănul, dacă s-a îndrăgostit iremediabil, datorită temperamentului său, s-ar putea să reușească să descopere misterele din adâncul sufletului Racului, guvernat la rându-i de Lună, mama tuturor misterelor. Pentru Geamăn, dragostea înseamnă intelect, pentru Rac, iubirea semnifică emoție în stare pură.

Compatibilitate Gemeni-Rac. Geamănul se poate gândi foarte repede la căsătorie fără să ia în calcul unde vor locui împreună și cu ce bani se vor întreține. Tocmai la acest capitol primește o bilă albă Racul, care este capabil să se concentreze asupra acestor aspecte esențiale pentru o viață de cuplu, reducând din zvăpăierea Geamănului care, uneori, are impresia că tot ce zboară se și mănâncă.

1 Comment

1 Comment

  1. LUCiA

    2016-08-21T18:42:34+03:00 at 2016-08-21T18:42:34+03:00

    Ce tampenii. Nu se potriveste deloc cu realitatea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top