Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Leu-Leu

Compatibilitate Leu-Leu. În general, relațiile dintre două semne zodiacale identice sunt binevenite pentru că se pun în comun mai mult aspectele pozitive decât cele negative, dar trebuie să ținem cont înainte de toate că două semne care au aceleași defecte își vor da în cap mai cu spor decât două semne zodiacale distincte.

Relația dintre cei doi se poate rupe tocmai de la ego. Fiecare are nevoie să fie admirat, să i se spună cât de frumos și deștept este, însă niciunul nu ar face complimente celuilalt. De dragul relației, cei doi nativi pot recurge la anumite compromisuri, încercând să se complimenteze reciproc aproape copilărește. Trebuie precizat că este foarte greu pentru un Leu să își mărturisească admirația față de cineva câtă vreme a fost obișnuit toată viață să fie el cel admirat.

Compatibilitate Leu-Leu. Cei doi, dacă își pun toată ambiția la bătaie, pot realiza lucruri impresionante împreună, mai ales în domeniul artistic. Guvernați de Soare, aceștia au o aplecare spre eleganță și stil, fiind extrem de rafinați și meticuloși când vine vorba de proiecte artistice ori călătorii plănuite împreună.

Putem compara povestea de iubire dintre doi lei cu cea dintre un rege și o regină (a junglei). Cei doi răzbat în jungla urbană de zi cu zi, reușind să își conserve puterile și să meargă mai departe în viață. Nici nu este greu deoarece au un caracter puternic, iar atunci când sunt împreună sunt imbatabili. Cei doi pot ajunge la înțelegeri de tipul „astăzi fac ca tine, mâine faci ca mine”.

Compatibilitate Leu-Leu. Pe plan sexual, bărbatul Leu este extrem de romantic cu regina junglei, acordându-i respect și atenție. De fapt, un Leu în preajma unui alt Leu se poartă diferit decât în mod normal din punct de vedere sexual. Nu e vorba că dispare pasiunea sălbatică, specifică amorezului Leu în pat, ci iese la iveală, pe lângă focul caracteristic, o latură sensibilă, romantică, pe care o ține într-un cufăr ascuns și nu este arătată oricui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top