Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Leu-Rac

Compatibilitate Leu-Rac. Două semne zodiacale romantice, însă fiecare înțelege altfel romantismul. Unul este extrem de sensibil, în vâltoarea unor sentimente adesea contradictorii (Racul), celălalt dăruiește iubire atunci când capătă încredere și nu pune multe întrebări.

Dacă un Leu are pretenția de la un Rac că își poate exprima sentimentele prin cuvinte, se înșeală. Racul s-ar putea simți debusolat dacă este întrebat de Leu: „Mă iubești?”, și asta pentru că viziunea pe care o are Racul despre iubire este diferită. Racul se va simți atras de Leu încă din prima secundă, și asta pentru că zodiile contrare se atrag.

Compatibilitate Leu-Rac. Însă atracția nu este aceeași și de partea Leului. Acesta nu suportă să vadă cum nativul Rac își plânge toată ziua de milă, izolându-se de restul lumii. Leul este o fire sociabilă, în schimb ce Racul preferă să stea mai degrabă în casă, să aibă grijă de cămin. Leul are nevoie de aventură, iar pentru a trăi experiențele care îl pot face fericit are nevoie și de un partener pe măsură, iar acesta nu are cum să fie domolul și casnicul Rac.

Pot apărea discuții serioase tocmai din cauza stilurilor de viață diferite ale celor doi. Racul îi va reproșa Leului de fiecare dată când iese seara în oraș cu prietenii și îl va lua la rost dacă întârzie, chiar și cu un minut. Cu toate că Racul nu este așa, acesta apreciază în secret stilul de viață al Leului, gelozia lui fiind practic născută din frustrarea că este o persoană atât de diferită și nu se poate integra atât de ușor în lume.

Compatibilitate Leu-Rac. Pe plan sexual cei doi se completează perfect. Racul i se supune Leului cu dăruire și încredere oarbă când vine vorba de sex, iar Leul ține cont de sensibilitățile Racului. Cei doi pot recurge la jocuri inocente în pat, care se transformă în adevărate partide de sex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top