Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Leu-Scorpion

Compatibilitate Leu-Scorpion. Focul și apa împreună nu durează mult. Scorpionul și Leul se înțeleg exclusiv la sex, de altfel cu o partidă zdravănă de amor și începe relația celor doi. Însă, pe parcurs, aceștia descoperă că nu e vorba numai despre sex într-o relație. Scorpionul începe să aibă o serie de pretenții de la Leu (mai ales intelectuale), iar Leul evită să mai fie marioneta poftelor Scorpionului.

Relația dintre Leu și Scorpion ar fi una perfectă dacă s-ar rezuma doar la actul sexual. Uneori, sau deseori atunci când se ceartă, cei doi își rezolvă problemele prin sex. Dar după ce partida de sex s-a terminat, revin din nou la cuțite. Cei doi pot avea un parteneriat împreună (pot fi buni asociați la o afacere comună), însă nici pe departe prieteni sau iubiți în adevăratul sens al cuvântului.

Compatibilitate Leu-Scorpion. Scorpionul este diferit ca structură emoțională decât Leul. Acesta joacă rolul personajului misterios în timp ce Leul caută cu prisosință să elimine aparanțele și lumea să îl iubească și să îl aprecieze pentru ceea ce este el, în mod natural. Lupta dintre ce vrea să demonstreze fiecare lumii înconjurătoare își pune amprenta asupra celor doi mai ales atunci când ies împreună cu prietenii. SCorpionul își schimbă brusc comportamentul, în timp ce Leul este același.

Pentru Leu, Scorpionul este considerat un nativ mult prea complex, mult prea mofturos, mult prea misterios și temperamental. Ceea ce nu știe Leul, și poate afla acum din aceste rânduri, este că Scorpionul e o fire destul e sensibilă și de sufletistă în interior, însă din cauza dezamăgirilor și a negativismului caracteristic nu se mai avântă în brațele nimănui. Oricum, relația dintre cei doi poate depăși micile fricțiuni din spațiul public, dar nu va depăși niciodată lipsa de chimie de care, culmea, nu este niciunul dintre ei responsabil: pentru că, efectiv, sunt doar două personalități diferite!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top