Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Rac-Balanță

Compatibilitate Rac-Balanță. La prima vedere, nu este deloc o relație cu sorți de izbândă. Racul are noroc cu Balanța, care este o zodie înțelegătoare, fermecătoare, cu un spirit mereu tânăr și liber, uneori chiar rebel (dar în sensul bun).

Racul se poate simți adesea inhibat de energia și de vitalitatea Balanței, care nu stă locului o clipă, dorind mereu să exploreze, să vadă, să asculte, să simtă, să se distreze. Racul este atras la Balanță de manierele sale, de eleganță și de rafinament, iar Balanța apreciază inima Racului, durerile pe care de multe ori trebuie să le rabde pe nedrept și capacitatea de autoconservare uluitoare.

Compatibilitate Rac-Balanță. Balanța nu-și va pune sentimentele în față ca la prăvălie, așa cum o face Racul, iar asta poate deveni deranjant pentru Rac. Nativul guvernat de Lună nu va fi de acord cu tăcerile Balanței și îi va spune mereu să aibă încredere și să spună ce o doare, pentru că lucrurile trebuie spuse pentru a fi rezolvate. Balanța însă are o altă filozofie de viață: nu spune lucrurile tale oricui, ține-le pentru tine, meditează și selectează-ți bine persoanele care crezi că te pot înțelege.

Sfaturile tradiționale ale astrologiei sună cam așa: niciodată Racul nu se va lipi perfect de o Balanță, întrucât între cele două semne zodiacale există o distanță de 90 de grade. Bineînțeles că asta nu interzice o relație de scurtă durată, ci e vorba strict despre relațiile lungi, de obicei, căsnicii. Cu toate că Balanța dorește mereu să îi împace pe cei din jur, nu va reuși să vadă cu exactitate ce se ascunde în adâncul sufletului unui Rac, iar acest lucru îl va durea foarte mult pe fiul Lunii.

Compatibilitate Rac-Balanță. În plan sexual, cei doi se pot înțelege bine, atâta timp cât nu își fac mari iluzii și planuri de viitor nerealiste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top