Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Rac-Berbec

Compatibilitate Rac-Berbec. Berbecul este copilul răzgâiat al zodiacului. Este copilăros și căpos, dar foarte ascultător și disciplinat atunci când atinge maturitatea. Numai că o atinge de obicei cam târziu, și Racul nu are atâta răbdare. Da, Racul și Berbecu nu se potrivesc ABSOLUT DELOC. Se află la poluri opuse: Berbecul – semn de foc, Racul – semn de apă.

Racul tinde să îl protejeze prea mult pe nativul Berbec, confundând relația lor de iubire cu o relație dintre un părinte și un copil, iar ceea ce urăște cel mai mult Berbecul este să fie luat în seamă ca un copilaș imatur. Berbecul știe însă să facă față unor astfel de situații numai explodând de furie. Noroc că după aceea îi pare rău, pentru că s-ar putea ajunge la un adevărat război.

Compatibilitate Rac-Berbec. Dacă i se dă prea mult nas Berbecului, s-ar putea ca acesta să uite ce înseamnă diplomația sau respectul față de celălalt și să treacă la replici tăioase, iar Racul este extrem de sensibil până și la o privire aruncată urât. Tactul Racului cu Berbecul nu poate fi învățat nici la o mie de facultăți deoarece este vorba pur și simplu de, așa cum spunea, în rândurile de mai sus, de două poluri opuse.

Berbecul simte nevoia, spre deosebire de Rac, să meargă mereu la prieteni, să înceapă proiecte noi de fiecare dată și să îi fie recunoscută munca. Racul preferă să stea cu familia și să aibă grijă de cămin. Berbecii nu suportă persoanele care stau toată ziua în casă și își plâng de milă. Pe plan sexual, cele două semne zodiacale nu se întâlnesc decât dacă dorința sexuală este atât de mare încât nu mai au încotro. Berbecul tinde să domine atât de tare în pat încât Racul poate căpăta un complex de inferioritate, simțindu-se mereu cu un pas în urmă în pat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top