Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Rac-Gemeni

Compatibilitate Rac-Gemeni. De la bun început trebuie precizat că deși se află unul după celălalt în zodiac, cei doi diferă foarte mult, așa cum se întâmplăt cu toate zodiile care vin una în urma celeilalte. Atât de multe diferențe există între ei, încât dacă îl întrebi pe Geamăn să enumere câteva lucruri care îi plac foarte mult la Rac, nu vor ști ce să răspundă.

Un Geamă hiperactiv și veșnic visător poate fi temperat de spiritul protector al Racului, semn zodiacal care pune în față, înainte de toate, dăruire sufletească totală. Racul nu va înțelege niciodată la Geamăn cum reușește să se schimbe de la un minut la altul, cum poate face ca acum să îi placă un lucru, iar peste 10 minute să critice exact ceea ce i-a plăcut.

Compatibilitate Rac-Gemeni. Cei doi au concepte diferite inclusiv despre iubire. Geamănul nu are nicio problemă să facă sex cu un Rac și să-și vadă mai departe de drum, în timp ce Racul nu poate să ducă pe cineva în pat fără să simtă ceva pentru acea persoană. Așadar, nativul Geamăn poate vedea amorul pur rațional, în timp ce Racul vede iubirea ca pe o emoție puternică ce nu poate fi pângărită de dorințe sexuale pe nepusă masă.

Racul are și meritul de a fi economistul casei, în cazul în care va locui sub același acoperiș cu Geamăn. Gemenii cheltuie foarte mulți bani și cred că li se cuvine această iresponsabilitate, iar Racul vine și îndreaptă lucrurile făcând ordine în pușculiță. La acest capitol, Racul primește o bilă albă, iar Geamănul trebuie să ia notițe despre cum să nu îți fugă banii din mână într-un timp foarte scurt. Cei doi se pot certa pe acest mod de organizare a vieții, încât Geamănul pune piciorul în prag și spune: „Fiecare cu banii lui” (inclusiv pentru cheltuieli comune).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top