Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Rac-Leu

Compatibilitate Rac-Leu. Cum se înțeleg un Rac și un Leu? Îngrozitor! De rău! Relația dintre cei doi, chiar dacă la început ar putea funcția, fiind o relație ciudățică, va ajunge de fiecare dată în acel punct în care ruptura va fi necesară pentru liniștea sufletească a amândurora.

Cele două semne zodiacale nu se întâlnesc aproape niciodată (sau chiar niciodată dacă luăm în calcul că Luna guvernează Racul, deci este o zodie a nopții, iar Soarele Leul, o zodie a zilei: ziua și noaptea nu se întâlnesc niciodată). Cu toate acestea, luna reflectă lumina Soarelui, ceea ce înseamnă că Racul poate alege lucrurile care îi plac la Leu, astfel încât să îl accepte cu aeru său de rege al junglei.

Compatibilitate Rac-Leu. Leul este o fire mai artistică, ușor teatrală în exprimări, iar acest lucru poate fi un punct de atracție pentru Rac. Racul în schimb este emotiv și creativ, însă creativitatea sa trebuie descoperită cumva, iar Leul numai să sape în adâncimile sufletului Racului mai are chef! Unul dorește să fie mereu adulat de public (Leu), celălalat este fericit între pereții casei sale departe de show-uri de carton și de fițele pe care Leul le adoptă cât ai zice pește (doar pentru a fi în trend cu lumea).

Pe plan sexual poate rezulta o combinație interesantă. Leul răgește în pat iar acest lucru îl poate excita la nebunie pe nativul Rac. Leul este inventiv în materie de sex și Racul poate fi dispus să încerce toate nebuniile care îi trec prin cap partenerului, dar asta cu un singur scop: niciuna dintre acestea să nu îl pună pe Rac într-o situația dificilă sau chiar penibilă. Fiecare așteaptă de la celălalt dovezi de iubire cât mai complexe și trăiri emoționale puternice, ambele zodii fiind foarte pasionate și pasionale, chiar dacă Leul o arată în viața de zi cu zi mai mult decât introvertitul Rac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top