Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Rac-Săgetător

Compatibilitate Rac-Săgetător. Săgetătorul vrea un suc în oraș, Racul vrea un film pe canapea. Săgetătorul vrea călătorii în locuri frumoase, Racul vrea un picnic în curtea casei. Săgetătorul vrea implicare în treburile domestice, Racul se oferă să facă schița și să critice. Săgetătorul dorește mângâieri sincere și atitudine mai convingătoare, Racul este sensibil și timid și așteaptă la rândul lui atenție în pat. Este clar că cele două semne zodiacale nu se potrivesc deloc!

Racul nu poate nicicum să țină pasul cu săltărețul Săgetător. Acesta va fi mereu cu un pas în fața Racului și va risca de zece ori mai mult pentru a obține ce își dorește de la viață. În cele din urmă, Racul și Săgetătorul se vor epuiza reciproc în acest război al lumilor. Săgetătorul va încerca să îl schimbe pe Rac (să fie mai sociabil, mai binedispus, să lase dramele și monotonia), iar Racul va încerca să îl convingă pe Săgetător că lumea lui activă este doar o iluzie trecătoare.

Compatibilitate Rac-Săgetător. Săgetătorul are capacitatea de a cuceri ușor lumea, iar Racul poate cădea foarte rapid în aceste mreje. Suferința pe care Racul o simte după ce este părăsit de Săgetător este uneori exagerată, mai ales ținând cont de faptul că Săgetătorul este acel semn zodiacal care îți dă mai mult șanse în viață decât ți-a dat și Dumnezeu.

Racul va spune mereu că lumea are nevoie de multă dragoste pentru a nu pieri, iar Săgetătorul va spune că lumea duce lipsă de idei reale pentru a supraviețui. Pe plan sexual, există o versatilitate care îi ține împreună pe cei doi, în unele situații Racul fiind cel care preia frâiele în pat, în altele, Săgetătorul. Săgetătorul este destul de răbdător cu Racul și în materie de sex, acceptându-i micile capricii sau mofturi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top