Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Săgetător-Berbec

Compatibilitati

Compatibilitate Săgetător-Berbec

Relația dintre un Săgetător și un Berbec este un vis împlinit. Vă potriviți de minune, mai ales că sunteți amandoi zodii de foc. Berbecul are nevoie de spiritul de aventurier al Săgetătorului, iar Săgetătorul se va lăsa dus de val alături de Berbec.

Sunteți plini de energie, iar relația voastră este un explozivă, plină de evenimente neprevăzute, vise și planuri împreună. Este bine ca din când în când să vă temperați, pentru a nu distruge totul cu focul vostru.

Compatibilitate Săgetător-Berbec. Săgetătorul este la fle de spontan precum Berbecul, însă poate puțin mai pasional, dornic de tot ce e nou. De aceea se poate manifesta deseori într-un mod mult prea pătimaș. Nicio grijă, Berbecul îl înțelege mai bine decât oricine pentru că personalitatea sa nu este foarte departe de aceste aspecte.

Relația dintre voi poate fi una excelentă, foarte profundă și frumoasă, însă pentru aceasta Săgetătorul trebuie să se stabilizeze. Acest lucru va fi foarte greu, pentru că nativilor din această zodie nu le sunt pe plan relațiile de lungă durată. Săgetătorul vrea sa se bucure de libertate și urăște să fie constrâns. Pe de cealaltă parte, Berbecul este gelos și îți dorește să fie în centrul atenției partenerului său. Aici pot apărea mici discrepanțe la care va trebui să lucrați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top