Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Săgetător-Rac

Compatibilitati

Compatibilitate Săgetător-Rac

Atât Săgetătorul cât și Racul sunt zodii capabile de o iubire foarte profundă și pasională. Acest lucru nu duce întotdeauna la rezultate bune, așa că trebuie să fiți foarte atenți în această relație. Sunteți predispuși la a face numeroase greșeli pe plan sentimental și principalul motiv este faptul că doriți să vă menajați partenerul.

Racul nu se numără printre cele mai comunicative zodii, așa că îi va fi greu să își exprime sentimentele, gândurile și nemulțumirile în fața Săgetătorului, care deseori își poate copleși partenerul. De cele mai multe ori aceste două persoane se vor menaja una pe cealaltă și vor face anumite compromisuri absolut inutile.

Compatibilitate Săgetător-Rac. Dacă Săgetătorul va dori să se detașeze de relație, nu va avea niciodată curajul să îi spună verde în față Racului. Pe de cealaltă parte, Racul se teme să nu fie părăsit, așa că va face toate compromisurile posibile pentru a ține legătura cu partenerul pe linia de plutire.

Ambele zodii sunt protective, însă niciuna dintre ele nu are nevoie de protecție. Asta poate da naștere la multe controverse. Săgetătorul va fi mereu libertin, dornic de a-și trăi viața, neînfricat, iar Racul va avea tendința să îl menajeze și oarecum să îl schimbe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top