Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Berbec

Compatibilitate Scorpion-Berbec. Cum vine asta, Apă şi Foc? Vine bine, dacă veţi reuşi să ajungeţi la un compromis.

Dacă menţineţi această relaţie la nivel strict profesional, vă veţi înţelege de minune. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu…aici veţi avea ceva de furcă.

Compatibilitate Scorpion-Berbec. Berbecul este cel care iniţiază, Scorpionul cel care duce mai departe. Cam aşa va funcţiona această legătură a voastră. Atracţia de la începutul relaţiei poate fi descrisă drept dragoste la prima vedere, iar pasiunea de care daţi dovadă amandoi în primele zile va fi enormă, căci pe lângă faptul că vă veţi înţelege de minune, veţi vedea cum unul îl completează pe celălalt.
Problemele apar însă când vine vorba de o relaţie mai lungă, căci Apa va încerca să stingă Focul, iar Focul va încerca să evapore Apa.

Compatibilitate Scorpion-Berbec. Scorpionul este mai pasional din fire şi va fi preocupat de lucruri existenţiale, în timp ce Berbecul nu-şi bate coarnele cu aşa ceva. În acelaşi timp, tu nu prea te dai în vânt după ieşirile cu prietenii, ori alte întâlniri mai mult sau mai puţin oficiale. Berbecul în schimb se simte extraordinar de bine în cadrul unor astfel de întâlniri şi va fi catalogat deseori sufeltul petrecerilor, titlu pe care îl va purta cu mândrie. Pentru că nu e genul care să insiste prea mult, nu te va ruga de multe ori să mergi cu el, aşa că fie stai în casă şi suferiţi amândoi, fie ieşi cu el şi suferi doar tu.

Sexul va fi o adevărată aventură pentru amândoi, asta până când tu realizezi că vrei mai mult o comunicare spirituală, chestie pe care Berbecul o va vedea ca pe ceva plictisitor. Din cauza asta poate te vei supăra pe el, dar află că nici nu suportă să te vadă aşa. După cum spuneam, e vorba de a ajunge la un compromis.

Compatibilitate Scorpion-Berbec. Amândoi sunteţi guvernaţi de Marte, aşa că aveţi propriul vostru canal de comunicare. Folosiţi-vă de el şi veţi vedea că rezolvarea problemelor de cuplu va fi mult mai uşoară decât v-aţi imaginat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top