Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Scorpion-Gemeni

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Gemeni

Compatibilitate Scorpion-Gemeni. O relaţie frumoasă…preţ de câteva momente. Apă şi Aer. Imaginaţi-vă o sticlă de apă minerală, lăsată fără dop. La început e bună, dar după două zile îşi pierde şi acidul şi proprietăţile. Aşa e şi cu voi.

Compatibilitate Scorpion-Gemeni. Geamănul are o minte ageră şi cel mai probabil asta te-a fascinat la el, lăsând la o parte aspectul fizic. Problema e că nu prea ştie când să se oprească, tocmai de aceea ai să-l vezi mereu în mulţime, la rude ori prieteni, pe când tu te simţi cel mai bine în intimitatea propriului cămin.

Până la urma, problema între voi doi este aceea că Apa tinde spre imobilitate, pe când Aerul spre mişcare. De asta nici nu prea aveţi lucruri pe care să le faceţi împreună, cu atât mai mult cu cât niciunul nu vrea să lase de la el.

Compatibilitate Scorpion-Gemeni. Drept urmare, singura variantă ca această relaţie să meargă, trebuie să te schimbi destul de mult, pentru că altfel nu vei reuşi să-l ai aproape pe Geamăn prentru multă vreme. Chiar şi aşa, vei vedea că nativul zodiei Gemeni este cu capul în nori, iar dacă vei încerca să-l aduci cu picioarele pe pământ va interpreta asta ca un avertisment şi va crede că vrei să-i controlezi viaţa.

Cu atâtea probleme pe cap, măcar la capitolul sex să vă înţelegeţi. Cu un Scorpion care guvernează asupra organelor genitale şi un Geamăn inventiv şi uimitor, n-ar trebui să aveţi probleme în a încinge atmosfera. Cu toate astea, rutina care îţi place atât de mult şi pe care o vei aduce şi în pat îl va face pe partenerul tău să se sature de tine şi de patul comun.

Compatibilitate Scorpion-Gemeni. Aşadar, mergeţi şi voi pe premisa “tot ce-i bun strică” şi nu vă încurcaţi cu o relaţie. O aventură de o săptămână e mai mult decât suficient.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top