Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Scorpion-Scorpion

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Scorpion

Compatibilitate Scorpion-Scorpion. Nu spune nimeni că această legătura a voastră nu poate fi una de durată. Cu toate astea, un mic reminder: amândoi sunteţi guvernaţi de Marte, zeul războiului, printre altele, aşa că acum e rai, acum iad cu voi doi.

Nu uita că relaţia cu un alt Scorpion este ca şi cum te-ai privi mai tot timpul în oglindă, aşa că sperăm să-ţi placă ce vezi. Pentru că sunteţi destul de introvertiţi de la natură, atunci când tace el încearcă să vorbeşti tu şi lăsaţi misterul pentru alţii.

Compatibilitate Scorpion-Scorpion. Un alt lucru pe care ăl aveţi în comun este acela că amândoi sunteţi cam secretoşi şi fiecare va încerca mai degrabă să-l monitorizeze pe celălalt. În plus, vă scăldaţi împreună într-un ocean de sentimente contradictorii, aşa că aţi nimerit bine împreună. Chiar şi faptul că sunteţi posesivi poate fi un lucru bun în cazul vostru, căci veţi ţine bine unul de celălalt.

Chiar dacă pot fi diferiţi, Scorpionii sunt de fel senzuali, cu sentimente profunde şi reuşiţi astfel să vă intuiţi sentimentele. Uneori nici nu e nevoie de cuvinte, pentru că eţi reuşi să vă creaţi o lume proprie, în care veţi ajunge să vă simţiţi cel mai în siguranţă.

Compatibilitate Scorpion-Scorpion. Ai grijă totuşi, pentru că vei tră cu o persoană la fel de încăpăţânată ca şi tine. Aşa că veţi ajunge de multe ori la discuţii pentru că niciunul nu vrea să cedeze în faţa celuilalt.

Punctul culminant îl atingeţi în… pat, locul unde energia dezlănţuită va fi fantastică. Pentru că pentru voi dragostea este un sentiment de-o viaţă, pe lângă sex veţi aduce în dormitor şi altfel de energii, unele sprituale, care se vor îmbina cu cele fizice de minune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top