Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Vărsător-Berbec

Ce înseamnă un vărsător și un berbec? O combinație perfectă, între un semn de aer și unul de foc. Vărsătorul, cel original și visător, ține trează inițiativa și acțiunea berbecului. Ambele semne sunt aventuroase, active și puse pe fapte mari. Berbecul este cel care gândește doar după ce acționează și simte nevoia să conducă, în timp ce vărsătorul iubește libertatea și independența.

Critice sunt primele întâlniri, restul înseamnă o relație lungă și durabilă. Berbecul este guvernat de Marte, iar Vărsătorul, de Uranus, ceea ce face ca cei doi să facă o pereche excelență, dacă ambii știu să se tempereze și să evite constrângerile.

Berbecul va fi liber să conducă această relație, pentru că Vărsătorul nu se va opune acestei nevoi crunte pe care Berbecul o resimte destul de des.

Amândoi sunteți perechea ideală. Vă completați unul pe celălalt și renunțați împreună la toate constrângerile pe care vi le impune societatea. Relația voastră este una sinceră și plină de aventuri și experiențe noi, interesante. Ca prin minune, reușiți să păstrați vie flacăra iubirii pentru o perioadă îndelungată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top