Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Vărsător-Rac

Ce ziceți? Aer și apă? Nu prea, dacă ținem cont că Vărsătorul e prea mental, iar Racul prea sensibil. Vărsătorul este aventurier înnăscut, iar Racul casnic convins, care nu prea acceptă libertatea imprevizilă a partenerului. Va fi greu pentru Rac să înțeleagă dorința Vărsătorului de a se simți în largul său, de a fi singur sau de a face parte din cele mai incitante aventuri. De aici pot porni unele certuri.

Și totuși, cei doi se caută și dacă există sentimente adevărate și profunde pot dezvolta o relație de durată, cu o bază solidă. Compromisurile sunt mari, însă nu este imposibil.

Compatibilitate Vărsător-Rac. Racul trebuie să învețe cum să fie liber și independent, iar Vărsătorul trebuie să învețe să primească iubire, sentimente. O astfel de relație poate schimba lumea, dacă cei doi parteneri reușesc să se înțeleagă unul pe celălalt și, mai ales, să se accepte.

Da, Vărsătorul îl poate elibera pe Rac atunci când acesta se așteaptă mai puțin, însă este nevoie ca el să fie maleabil, să se lase purtat de val și să aibă mai multă încredere în partenerul său. Nativul din zodia Rac este extrem de creativ, iar partenerul său Vrăsător îl poate ajuta să își exprime mai bine acestă creativitate.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top