Connect with us

Revistateo.ro

Compozitorul Cristian Faur este in doliu. Acesta a aflat ca fratele sau, Gabriel, s-a stins din viata, la numai 49 de ani.

Stiri

Compozitorul Cristian Faur este in doliu! Fratele sau a facut infarct

Compozitorul Cristian Faur este in doliu. Acesta a aflat ca fratele sau, Gabriel, s-a stins din viata, la numai 49 de ani.

Conpozitorul si-a pierdut ieri fratele, care a murit la varsta de 49 de ani si se pregateste de inmormantare.
Barbatul a facut infarct, in timp ce juca fotbal. La cateva minute dupa ce le-a spus colegilor de joc faptul ca nu se simte bine, Gabriel a facut infarct.

„Fratele meu, Gabriel, s-a stins ieri, la 49 de ani. A facut infarct. juca fotbal si simtea ca-l doare in piept, le-a spus celorlalti ca nu mai poate juca, sta pe tusa sa se odihneasca si… La scurt timp s-a invinetit tot. A facut infarct. Sunt in drum spre Arad, probabil il ingropam maine. Pentru ca am inteles ca acolo nu se fac inmormantari in ziua de Craciun. E greu, sunt momente grele… Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Nu am cuvinte, nu mai pot vorbi”, a declarat Cristian Faur pentru Wowbiz.

Cristian Faur i-a compus lui Cezar Ouatu piesa de la Eurovision

„Vai de mine, am crezut ca e o gluma proasta. Condoleante, Cristi, suntem alaturi de tine”.

„Condoleante, Dumnezeu sa-i dea somn lin. Iar voua putere de a face fata acestei grele incercari si sa va mangaie cum numai El stie mai bine!”. Sunt doar cateva dintre zecile de mesaje pe care Cristian Faur le-a primit de la prietenii sai.

Citeste si: Gabriela Cristea le-a aratat prietenilor bradul sau: „Mos Craciun vine”

Cristian Faur a reprezentat Romania la Eurovision prin Sistem & Luminita Anghel („Let me try”), dar si prin Cezar Ouatu („It’s my life”).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top