Connect with us

Revistateo.ro

Concert Gheorghe Zamfir, pe 18 decembrie, la Sala Palatului

Stiri

Concert Gheorghe Zamfir, pe 18 decembrie, la Sala Palatului

Celebrul naist Gheorghe Zamfir va sustine un recital cu cateva zile inainte de Craciun, la Sala Palatului. Concertul lui Gheorghe Zamfir va avea loc pe 18 decembrie cu incepere de la ora 19:00.

Concerul care va fi sustinut de naist face parte din proiectul „Destinatie Romania”. La acest spectacol vor mai participa si alte nume sonore din sfera culturii: violonistul Eugen Sarbu, care va veni de la Londra special pentru acest concert, impreuna cu vioara Stradivarius, actorul Dan Puric, care pregateste o surpriza in cadrul acestui eveniment, soprana Alexandra Coman, cunoscuta pentru colaborarile ei cu Placido Domingo si corul de camera Madrigal.

Gheorghe Zamfir adopta stilul folcloric, fiind unul dintre putini artisti cu adevarat talentati recunoscut in toata lumea. Este autorul a peste 300 de lucrari in stil cameral, coral, vocal, instrumental si simfonic si a vandut de-a lungul carierei sale peste 120 de milioane de discuri in toata lumea precum. Gheorghe Zamfir are peste 160 de albume inregistrate fiind premiat cu 100 de discuri de aur si platina, fiind dovada aprecierii sale internationale.

Gheorghe Zamfir ii va incanta pe romani la Sala Palatului cu piese celebre din folclorul romanesc si cel international, majoritatea lucrari clasice proprii ale naistului. Spectacolul se inscrie in seria de evenimente culturale ale artistilor romani care au fost recunoscuti pe plan mondial, programul intitulandu-se „Destinatie Romania”.

Cei care doresc sa participe la acest concert isi pot achizitiona bilete de pe bilete.ro, bilet.ro, biletoo.ro, blt.ro, tickenet.ro sau le pot cumpara de la Sala Palatului, Cinema Patria, Teatrul National din Bucuresti, magazinele Inmedio, Vodafone, Orange, Domo sau libraria Eminescu. In functie de locul in sala, biletele variaza de la 199 lei (zona VIP) la 49 de lei (categoria IV).

Gheorghe Zamfir (nascut pe 6 aprilie 1941, Găești, judetul Dambovita) este un naist virtuoz si compozitor roman, supranumit Regele naiului.Exprimandu-se artistic printr-un instrument aproape uitat (naiul, numit si fluierul lui Pan), reuseste sa cucereasca aplauzele intregii planete. Modifica forma, constructia si tehnica naiului, largindu-i considerabil paleta de interpretare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top