Connect with us

Revistateo.ro

Concubina polițistului pedofil face declarații halucinante. Ce spune despre faptele acestuia

Stiri

Concubina polițistului pedofil face declarații halucinante. Ce spune despre faptele acestuia

Eugen Stan, polițistul pedofil care a abuzat doi copii într-un lift din Drumu Taberei, a fost reținut pentru 24 de ore. Informații halucinante despre el au ieșit la iveală imediat ce a fost prins. Agresorul este în plin divorț cu soția sa, cu care are o fată de 20 de ani.

Însă, el și-a refăcut viața cu o altă femeie. Cea care îi stă acum alături, concubina sa, susține că nu ar fi în stare de așa ceva și că el iubește copiii.

Adevărata funcție a pedofilului din Drumul Taberei. Dezvăluiri zguduitoare
Marian Godină știa cine este pedofilul din București: „Am trimis mesajul pentru a ajunge la anchetatori”. Ce spune despre fostul său coleg
v

„Nu face soțul meu așa ceva. Soțul meu nu face așa ceva. El iubește copiii.”, a declarat amanta lui Eugen Stan.

Mama copiilor agresați rupe tăcerea

Mama celor doi copii agresați în lift a acceptat să participe la emisiunea wowbiz. Ea a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat vineri seara.

„Practic au plecat de la noi de acasa si au mers doar pe o strada. Au venit, au luat jucarii ca sa mearga la nasa acasa. Pe ceas, fac 2-3 minute maxim. Fetita are 5 ani jumatate si baietelul 9 ani jumate.

In parcul din fata blocului sunt foarte atenti unul cu altul si am prins incredere ca are grija de ea. Drumul asta l-au mai facut. Mario merge si se intoarce singur de la scoala. Alessia merge cu mine la gradinita. Niciodata n-am mai avut probleme. Stam in cartierul Ghencea. Sotul se pregatea sa vina la mine la spital.

Eu i-am crescut pe copiii mei cu incredere in politisti. El e un psihopat. Baiatul e marcat ca nu si-a putut apara sora. Am ajuns la sectia de politie. Mario e mai mamos. Am ajuns in sectie si mi-a auzit glasul pe hol si a inceput sa strige si sa planga. Daca aveam o putere, il omoram eu. Nu stiu cum poti sa recurgi la asemnea gest. Mario mi-a zis: „Mami, daca aveam ceva ii dadeam in cap si fugeam cu Alessia”.

Are tendinta sa fuga, dar dupa s-a gandit ca ramane ea. I-am invatat sa fie unul langa celalalt. Cea mica este foarte iubita si apreciata pentru ceea ce face. Se simte in centrul atentiei, singura faza care a deranjat-o e cand i-a bagat mana in chilotei. Mario a inteles tot. La inceput, politia nu ne-a spus nimic.

Domnul frecventa zona. Mi s-a parut fata cunoscuta. El sta in Magurele. Acolo il lasa maxi-taxi, la capatul lui 41. Am incercat sa nu simta lipsurile la scoala, nu am vrut sa le aratam ca nu suntem o familie instarita. Baiatul sufera din toate punctele de vedere. Urmeaza sa mergem la un psiholog.”, a declarat Irina Sarbu, mama copiilor.

„Au ajuns la mine, eu i-am certat ca au ajuns mai tarziu. Eu vorbisem cu tatal lor la telefon si mi-a spus ca ei plecasera de 20 de minute. Mario, baiatul, a inceput sa planga si mi-a spus ca l-a acostat un vecin si i-a dus la etajul opt. Mi-a spus ca i-a pus mana pe fund fetitei. Eu nu il stiam, dar mama a avut un soc ca i se parea fata cunoscuta.”, a spus Loredana Mihailescu, nasa copiilor, pentru wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top