Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Concurenții Exatlon, în pericol? S-a emis alertă de tsunami în Marea Caraibelor

Concurenții Exatlon sunt în pericol? În zona Americii Centrale vremea face ravagii, iar de curând s-a emis o alertă de tsunami.

Numai noaptea trecută a avut loc un cutremur de 7,6 grade în Marea Caraibilor, iar seismul s-a simțit puternic în Honduras și mexic.

Au fost emise mai multe alerte de tsunami pentru Puerto Rico, Insulele Virgine, Honduras și Belize.

Alertele se mențin pentru toate insulele aflate la 1.000 de kilometri în jurul epicentrului, situat în largul coastelor Honduras, aproape de Insula Great Swan, care e nelocuită.

Vestea bună este că românii noștri, care participă în reality-show-ul difuzat la Kanal D sunt în siguranță, chiar dacă ei nu știu despre fenomenele extreme care au avut loc la 1.500 de kilometri distanță de ei.

CITESTE SI: Drumul către “Exatlon”. Cele zece vedete s-au îmbarcat azi dimineaţă în aeronava care le va duce în Republica Dominicană, direct pe “câmpul de luptă”

Designerul Andreea Dogaru a adus pe lume un băiețel

Meteorologii spun însă că fenomene extreme se vor mai produce, iar Republica Dominicană poate fi și ea oricând victima unor furtuni severe sau cutremure intense.

Exatlon, un show urmărit de aproape 2 milioane de români

Audiente uriase obtinute de „Exatlon” aseara! Reality-ul difuzat de Kanal D a avut o crestere spectaculoasa la a treia zi de difuzare.

Reality-ul care redefineste standardele acestui gen, atrage cu fiecare editie difuzata, sute de mii de fani. In minutul de maxima audienta (21:19) inregistrat aseara, aproape doua milioane de telespectatori (1.970.000) de romani urmareau cu sufletul la gura cum concurentii isi imbarbatau coechipieri inainte de a pasi pe campul de lupta.

Pe toate segmentele de public monitorizate, Kanal D s-a plasat pe locul doi, cu o cota de piata ce se apropie de 20%. Aseara, in intervalul 20:15 – 22:45, Kanal D a inregistrat 7,3% Rating si 18,4% cota de piata, pe targetul Comercial, potrivit Kantar Media.

Locul doi este mentinut si pe Targetu All Urban – 8,1% Rating si 17,1% Share. La nivel National, Kanal D a inregistrat cu „Exatlon” 8,9% Rating si 17,8% cota de piata.

Editia „Exatlon” de aseara a fost urmarita in fiecare minut al difuzarii de o medie de peste un milion si jumatate (1.589.000) de fani.

„Exatlon” continua saptamana aceasta, reality-ul va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Emisiunea este precedata, de la ora 20:00, de un Rezumat al rezultatelor competitiei din ziua precedenta.

Inclestarea dintre cele doua echipe intrate in joc, cea a Razboinicilor si cea a Faimosilor, dificultatea si ineditul probelor, rasturnarile uluitoare de situatie si, nu in ultimul rand, modul in care cei 20 de concurenti isi pun in valoare calitatile demne de adevarati campioni, toate acestea tin o tara intreaga cu sufletul la gura in fata micilor ecrane.

Aseara, echipa Faimosilor si-a castigat confortul si intrarea in casa, dupa o infruntare demna de cartea recordurilor.

Concurentii si-au impins limitele rezistentei la maximum, unii au cedat psihic, altii au reinviat ca pasarea Phoenix si au facut tot posibilul sa ii motivezeze si pe ceilalti din echipa. Fairplay, sacrificiu, frumusetea jocului si dezvaluirea unor adevarate caractere fac din „Exatlon” o experienta de neratat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top