Connect with us

Revistateo.ro

Condimentează-ţi viaţa sexuală cu aceste poziţii

Cuplu

Condimentează-ţi viaţa sexuală cu aceste poziţii

Condimentează-ţi viaţa sexuală cu aceste poziţii.

1. Superwoman – Dacă poziţia pe spate a devenit plictisitoare, încercati asta. Femeia se apleacă peste marginea unei mese, în timp ce barbatul o ridică de şolduri astfel încat picioarele sunt întinse, iar femeia pe jumătate în aer. Poziţie de supereroi pentru nişte super-parteneri!

CITESTE AICI: TOP 3 FANTEZII SEXUALE!

2. Muntele magic – Luaţi toate pernele decorative pe care le găsiţi pin casă şi aşezaţi-le unele peste altele, până veţi obtine propriul „munte”. Femeia se va aşeaza pe burtă, în timp ce barbatul se va poziţiona în spatele ei. De aici lăsaţi-vă imaginaţia să curgă în voie.

3. Trapezul – Această idee ar putea fi una salvatoare în cazul în care monotonia a pus stapânire peste relaţia voastră. Iată ce trebuie să faceţi: el se poziţionează pe marginea patului cu picioarele pe podea, în timp ce ea îi îşi va pune picioarele în jurul mijlocului său, după care se va lăsa pe spate, arcuindu-şi trupul.

CITESTE AICI: TOP 3 FANTEZII SEXUALE!

4. Poziţia lotus – Imaginea pe care trebuie s-o aveţi în minte este următoarea: bărbatul va sta în şezut cu picioarele încrucişate, în timp ce femeia se aşează în poala lui cu picioarele în jurul trunchiului partenerului. Aşa veţi fi aşezaţi unul în faţa celuilalt pentru a vă descoperi reacţiile din timpul acţiunii.

5. Foarfecele culcate – Bărbatul stă în şezut cu picioarele desfăcute, iar femeia se află deasupra, cu un picior între picioarele lui, iar celălalt sprijinit de şoldurile lui. În acest timp ea este cea care controlează adancimea penetrării, iar el ritmul actului sexual. Asta da muncă de echipă.

6. Stridia vieneză – Pentru asta ai nevoie de câteva şedinţe de yoga. Femeia se va aşeza pe spate cu ambele picioare în aer astfel încat gleznele încrucisate să fie deasupra capului, iar barbatului îi rămâne datoria să facă toată treaba. Dacă ea nu este atât de flexibilă încât să faca asta, el o poate ajuta să-şi ţină coapsele stranse.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top