Connect with us

Revistateo.ro

Confesiunea făcută cu lacrimi în ochi de Valentin de la Exatlon. De ce a acceptat participarea la show

Exatlon

Confesiunea făcută cu lacrimi în ochi de Valentin de la Exatlon. De ce a acceptat participarea la show

Valentin Chiș de la Exatlon a vorbit despre participarea în cea mai urmărtită competiție de la noi. Acesta este nominalizat și în seara asta se va decide dacă va rămâne sau va pleca.

Valentin de la Exatlon: „Am refuzat experiența din prima”

„Am fost sunat in decembrie sa iau parte la acest concurs. Mai exact pe 21 decembrie si am refuzat. Va spun si de ce. Devin putin emotiv. Am refuzat fiindca fix in acea zi iubita mea a nascut.

Nu credeam ca o sa plang, dar de fiecare data cand ma gandesc acasa… Am refuzat aceasta experienta din prima, pentru ca am considerat ca este important sa fiu langa ea. Mi-am luat gandul de la Exatlon.

Au trecut doua luni si, intr-o dimineata, la cinci si jumatate, m-am trezit cu un mesaj. Echipa de productie ma intreba daca totusi nu imi doresc sa particip. Nu sunt omul care crede in coincidente, am luat totul ca pe un semn.

CITEȘTE ȘI: FOTO. Transformarea lui Cătălin Cazacu de la Exatlon

Ce s-a întâmplat după ce Diana Belbiță a fost eliminată. Ce spun fanii

Experienta a revenit spre mine, chiar daca eu o refuzasem, si am zis ca aici trebuie sa fie ceva pentru mine. A fost o decizie foarte grea in acel moment, ma obisnuisem cu ideea sa ma uit la televizor la Exatlon.

Dar am avut curajul si sustinerea iubitei mele sa vin. Imi doresc sa raman, simt ca mai am multe de aratat”, a mărturisit aseară Valentin de la Exatlon.

Bruce, așa cum e poreclit, a venit mai târziu în competiție. Într-un timp destul de scurt a reușit să demonstreze că este unul din cei mai puternici concurenți din Echipa Faimoșilor.

Valentin este nominalizat alături de Geanina și Cătălin Cazacu. Pe Internet circulă vestea că persoana eliminată în seara asta ar fi Cătălin Cazacu. Următorul eliminate se zvonește că este Alex de la Războinici.

Exatlon se difuzează în fiecare zi de sâmbătă până miercuri de la ora 19 și 45 de minute, la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top