Connect with us

Revistateo.ro

Consuela de Monaco

Star

Consuela de Monaco s-a logodit cu un bărbat cu ochii verzi

Celebra Consuela de Monaco este în culmea fericirii. Vedeta cunoscută din presa tabloidă s-a logodit cu un bărbat brunet cu ochii verzi.

Consuela de Monaco s-a logodit

„Ambasadoarea Frumuseții” cum este cunoscută în mass-media iubește din nou precum o adolescentă. Viața ei s-a schimbat de la fluturii în stomac pe care i-a simțit din prima clipă când l-a întâlnit pe alesul inimii ei.

„Pe noul meu logodnic îl cunosc practic de opt ani. De fapt, este vechi. A fost mereu în viața mea, o specie de înger. Mereu mi-a spus ce este bine și ce este rău. Mi-a zis să mă feresc de vorbe goale, să iau în considerație doar faptele, a fost mereu umărul meu, sprijinul meu când am plâns, când am râs.

Recunosc că este mai mic de vârstă și recunosc că ăsta a fost mereu un impediment pentru mine. Mă gândeam că nu pot construi nimic de viitor. Că nu pot avea o familie, alți copii.

Timpul mi-a demonstrat că el a fost mereu lângă mine, dar eu nu l-am observat și l-am căutat în altă parte. Mereu am fost îndrăgostită de el, de frumusețea lui, de farmecul lui, dar din cauza diferenței de vârstă am evitat această relație.

Este înalt, are 1,97 m, este celebru, în 2014 a câștigat titlul “Bărbatul cu cea mai frumoasă față de pe mapamond“, are un corp perfect, brunet, cu ochii verzi.

Ce pot să vreau mai mult?! Până și numele îi descrie perfecțiunea, îl cheamă Adamo”, a declarat Consuela pentru cancan.ro.

https://teotrandafir.com/staruri/ce-a-facut-anamaria-prodan-dupa-ce-mama-ei-a-fost-ingropata-momentul-surprins-pe-camere-188707/

Consuela de Monaco este unul din cele mai cunoscute manechine din țara noastră. Moldovan pe numele ei de familie, născută în Bistrița, e cunoscuta în presă drept ambasador al frumuseții italiene în țara noastră.

Tânăra a prezentat recent o serie de costume de baie la Cluj. Vedeta a devenit cunoscută după ce s-a mutat la Monaco. În presă apar des informații despre ea și cuceririle sale.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top