Connect with us

Revistateo.ro

Controversa lansata de Loni Jane, bloggerita care a mancat cate 20 de banane in timpul primei sarcini

Inedit

Controversa lansata de Loni Jane, bloggerita care a mancat cate 20 de banane pe zi in timpul primei sarcini

Loni Jane este una din cele mai controversate femei din mediul online. Bloggerita din Australia a mancat numai banane pe perioada primei sarcini, desi nu avea voie sa consume acest aliment.

De ce a ales sa manance doar banane

Loni se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Femeia nu a renuntat la obiceiurile alimentare din perioada primei sarcini, iar asta ii indigna pe internauti si specialisti.

Femeia a ales sa manance doar banane pe toata durata sarcinii. In total, aceasta a mancat cate 20 de banane in fiecare zi. Toti au criticat-o pentru ca nu ii oferea copilului toti nutrientii necesari, iar pentru aceste vociferari Loni a venit cu un argument puternic.

A ales aceasta dieta pentru a-si detoxifia corpul de alcool si mancare de tip fast-food, pe care le consuma in exces inainte sa ramana insarcinata, noteaza peru.com.

Specialistii sustin ca dieta adoptata de bloggerita ii poate dauna copilului. Acesta are nevoie, conform medicilor, de toti nutrientii pe care ii ofera alimentele. Unui copil ii trebuie atat lactate, cat si proteine din carne, pe langa fructele si legumele bogate in vitamine.

CITESTE SI: Trucuri pe care fiecare gravida trebuie sa le stie! Cum dormi ca un prunc toata noaptea

Ce-i drept, Loni a avut un trup de invidiat datorita acestei diete, pe care vrea sa il pastreze si dupa a doua nastere. Mai mult, baietelul pe care l-a nascut in 2015 a primit nota 10. Acesta este perfect sanatos si nu s-a confruntat pana acum cu nicio problema medicala majora din cauza dietei adoptata de mama lui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top