Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

CONTURAREA OCHILOR. Stai rezemata de masa… Urmatoarele secrete sunt super-simplu de aplicat!

Vrei sa fii sexy si rea punandu-ti in evidenta ochii la fel ca vedetele din revistele glossy? Iata 4 secrete despre conturarea ochilor!

Daca esti una dintre femeile care da zilnic o batalie cu eyeliner-ul, acest articol ti se adreseaza. Multe fete vor sa isi puna ochii in evidenta ca marile vedete, insa nu stiu care sunt pasii corecti pentru a obtine un machiaj perfect.

4 secrete despre conturarea ochilor:

1. CAUTA UN PUNCT DE SPRIJIN: STAI REZEMATA CU COTUL PE MASA

Daca iti tremura mainile in timp ce te machiezi, cauta un punct de sprijin care sa te faca sa eviti sa te manjesti. Daca iti sprijini cotul pe o suprafata plana, vei avea mai multa stabilitate in momentul in care iti vei contura ochii.

CITESTE SI: Ce sa faci pentru ca machiajul ochilor sa ramana intact toata ziua

CITESTE SI: Trucuri pentru machiajul ochilor

2. ALEGE CEA MAI SIMPLA VARIANTA DE CONTURARE A OCHILOR

Exista trei tipuri de eyeliner: sub forma de creion, gel sau lichid. Creionul este cel mai comun, dar nu neaparat cel mai usor de aplicat. Cel mai recomandat ar fi cel lichid, insa trebuie sa fii extrem de atenta astfel incat sa nu te pocesti. Alege punctul cel mai discret din coltul ochiului si accentueaza eyeliner-ul pe masura ce inaintezi.

3. TRASEAZA PUNCTULETE

Daca problema ta majora este imposibilitatea de a urmari o linie dreapta in momentul in care iti conturezi partea superioara sau inferioara a ochiului, traseaza puncte intrerupte pe care apoi sa le unesti cu creionul sau eyeliner-ul lichid.

4. NU UITA DE UMBRE

Daca nu esti multumita de modul in care a iesit machiajul, foloseste trucul umbrelor. Alege o perie subtire si aplica putin fard inchis la culoare pe pleoape. In acest fel vei acoperi imperfectiunile cauzate de conturarea ochilor.

Ochii puternic conturati merg mana in mana cu tinutele casual. Daca vrei sa impresionezi, alege tinute cat mai largi. Combinatia de skinny jeansi cu bluze sau tricouri largi vin de minune cu ochii Cleopatrei.

Sursa foto: cosmopolitan.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top