Connect with us

Revistateo.ro

Copil scăpat de preot în cristelniţă, dus de urgenţă la spital

Inedit

Copil scăpat de preot în cristelniţă, dus de urgenţă la spital

Un copilaş de doar o lună şi două săptămâni din Botoşani a fost transportat la Iaşi, după ce a fost scăpat de protul care îl boteza direct în cristelniţă. Se pare că cel care a chemat serviciul de ambulanţă a fost chiar preotul, după ce a văzut că micuţul se simte din ce în ce mai rău.

Înainte de a-l scufunda în apa sfinţită, preotul care oficia Taina Botezului l-ar fi lovit din greşeală pe cel mic cu gingia de margina cristelniţei, spune cei ce la adevărul.ro.

Culmea este că slujitorul Domnului nu i-a anunţat de incident pe părinţi decât în momentul în care au fost anunţaţi de preot că bebeluşul se simte tot mai rău. O ambulanţă a fost chemată la biserică şi a transportat copilul direct la spital.

CITEŞTE ŞI: Superman de Romania! Ziua tata si mama, seara bodyguard

”Am fost chemaţi pentru un copil, aflat la un botez la biserică. Copilul prezenta un traumatism minor la nivelul gingiei. Era agitat şi conştient. Posibil să fi înghiţit apă. A fost dus la spital pentru investigaţii”, a declarat medicul Liviu Stan, pentru botosaninecenzurat.ro.

Medicii de la Spitalul Judeţean ”Mavromati”, secţia de pediatrie, au decis după un consult al micuţului ca acesta să fie tranferat la Iaşi, pentru a evita astfel posibile complicaţii.

”În timpul botezului i s-a făcut rău copilului. A fost sunată ambulanţa şi dus la spital. Am înţeles că acum este bine şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să fie sănătos. Am 16 ani de când sunt preot şi nu am păţit aşa ceva”, a precizat preotul Ilie Liviu Florariu pentru stiri.botosani.ro .

Din fericire, se pare că cel mic se simte tot mai bine, iar acum rămâne de văzut dacă oamenii legii, ori ai lui Dumnezeu, vor deschide o ancheta în ceea ce-l priveşte pe preotul care l-a scăpat pe cel mic în cristelniţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top