Connect with us

Revistateo.ro

Copilul ei a murit de leucemie, iar acum femeia il implora pe Facebook: "Ingerasule, ajuta-ma de acolo, din Ceruri sa..."

Stiri

Copilul ei a murit de leucemie, iar acum femeia il implora pe Facebook: „Ingerasule, ajuta-ma de acolo, din Ceruri sa…”

Ciclul normal al vietii nu este acelasi pentru toti. Nu intotdeauna copiii isi ingroapa parintii. Sunt nenumarate situatii tragice cand parintii sunt nevoiti sa ii ingroape pe micutii lor, asa cum este si cazul Mariei Celeste Gonzalez din Tucuman, Argentina.

Maria Celeste si-a pierdut fiul in varsta de 3 ani. Acesta avea leucemie si cele mai frumoase amintiri le-a pastrat in telefonul ei mobil: prima baie, fotografii la fiecare luna pe care o implinea, pozele de la botez etc.

Mama micutului face un apel disperat pe retelele de socializare sa isi poata recupera telefonul pierdut, fie si pentru memoria aparatului, acolo unde sunt pastrate toate amintirile.

Maria Celeste povesteste ca mama ei a mers sa cumpere un buchet de flori pe pietonala din Mendoza, pe care le ducea apoi la mormantul micutului. Batrana a crezut ca telefonul era in geanta, insa nu a mai fost gasit.

Micutul Benito avea nevoie de un transplant de maduva. A fost depistat cu aceasta boala teribila la varsta de 2 ani, iar corpul sau nu a rezistat la chimioterapie.

Iata mesajul postat de Maria pe Facebook: „A trecut ceva timp de cand ai plecat din bratele mele. Zilele parca dureaza mai mult, iar acum imi ramane doar consolarea ca esti protejat de ingeri, acolo sus. Ai fost un ingeras perfect pentru aceasta lume plina de imperfectiuni.

Cand ai plecat, cerul a cazut peste mine. Stiu ca vei fi fericit pentru ca acum nimeni nu te va mai ciupi de manute si nu vei mai purta babetica aceea urata, care te amuza si pe tine din cand in cand. (…)

Te iubesc dincolo de moarte. Pentru mine nu ai murit. In fiecare zi ma trezesc si vreau sa te vad in poze, insa nici pe acelea nu le mai am. Te rog, ingerasule, ajuta-ma de acolo din cer sa gasesc telefonul in care pastrez toate momentele frumoase cu tine”.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top