Connect with us

Revistateo.ro

Urmează să devină părinți.

Star

Cornel Păsat urmează să devină tată

Cornel Pasat e in culmea fericirii! In presa a aparut informatia ca sotia lui, Bianca, ar fi gravida in doua luni.

Cei doi urmeaza sa devina parinti in luna iulie a anului 2018, dupa ce o perioada lunga in care si-au dorit sa aiba un copil, dar au intampinat dificultati.

Conform Evz, sotia lui l-a asteptat acasa alaturi de doua prietene si i-a dat vestea cea mare, iar apoi au ciocnit impreuna un pahar de sampanie.

Te poate interesa și: Kate Middleton, prima apariție după ce s-a aflat că este însărcinată. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Kate Middleton a apărut pentru prima dată în public, după ce a anunțat că este însărcinată. Ea alături de Prințul William și Prințul Harry au participat la o recepție pentru Ziua Mondială a Sănătății Mintale.

Kate Middleton, prima apariție publică după ce a anunțat că este însărcinată

Cei prezenți au fost entuziasmați când au văzut-o pe Ducesa de Cambridge cu burtică și s-au întrebat dacă alegerea ei de a purta o rochie albastră nu este întâmplătoare.

Ducesa nu a mai fost văzută în public din 30 august, pentru că ea a avut probleme din cauza sarcinii. Cu toate acestea, acum a făcut o excepție și s-a prezentat la eveniment, pentru că susține o cauză care e aproape de inima ei.

Aceștia au fost prezenți pentru a promova campania „Heads Together”, încercând să pună capăt stigmatizării în jurul problemelor de sănătate mintală și să faciliteze accesul la tratamentul de care au nevoie.

“N-eam adunat cu toții pentru a încerca să înțelegem că trebuie să acceptăm acum că sănătatea minții noastre este la fel de esențială ca și sănătatea trupurilor noastre.

Catherine, Harry și cu mine suntem mândri să susținem această cauză. Toți trei am văzut că sănătatea mintală este în centrul a numeroasele probleme despre care suntem pasionați.

Catherine a fost inspirată de munca depusă pentru a sprijini copiii, părinții și profesorii să acorde prioritate sănătății mintale încă din primii ani de viață.

Harry a văzut prima oară că recuperarea de la provocările emoționale este la fel de importantă ca și recuperarea de la rănirea fizică a veteranilor noștri. Și prin munca mea cu lipsa de adăpost și răspunsul la situațiile de urgență, atât ca pilot de căutare și de salvare și pilot HEMS, am văzut cât de grave pot fi consecințele sănătății mintale.”, a fost discursul ținut de Prințul William.

Recomandare: Motive pentru care testul de sarcina este pozitiv desi nu esti insarcinata

Sunt rare cazurile in care testul de sarcina iti arata ca urmeaza sa ai un copil, desi in realitate nu este asa. Sunt cateva motive pentru care se intampla asta. Afla care eunt ele si ce explicatii aduc medicii pentru fiecare.

De ce arata testul de sarcina ca vei avea un copil, desi nu este adevarat?

Verifici testul de sarcina prea tarziu. Daca vei lua un test care iti arata cu ajutorul unor liniute daca esti sau nu insarcinata, atunci trebuie sa citesti si sa respecti instructiunile. Uneori femeile asteapta prea mult timp inainte sa verficie testul. De obicei este indicat ca dupa trei minute sa citesti rezultatele. Insa, pentru a fi sigura, citeste cu atentie instructiunile. Cand astepti mai mult decat este cazul, urina de pe test se poate evapora. Poate sa arate ca au aparut doua liniute in loc de una.

Testul este expirat. Testele de sarcina au un anumit termen de valabilitate. Daca vor fi expirate, atunci cresc sansele sa iti dea un rezultat gresit. Este a doua cea mai frecventa cauza pentru care femeile sunt induse in eroare de aceste teste.

CITEȘTE ȘI: Cum sa ramai gravida. De cate ori trebuie sa faci dragoste ca sa ai copil

Iei anumite tratamente pentru fertilitate. Daca vei face un test de sarcina la scurt timp dupa ce ai luat un tratament de fertilitate, poate iesi pozitiv. Chiar daca in realitate nu esti insarcinata. Asta pentru ca acele medicamente contin hCG (hormonul sarcinii).

Cand incearca sa aiba un copil si fac anumite tratamente, femeile sunt nerabdatoare sa afle daca au functionat. Astfel, fac un test de sarcina mult prea devreme, iar rezultatele pot fi pozitive. Pentru a nu fi dezamagite daca vor afla ca de fapt nu vor fi mame, medicii recomanda sa astepte inainte sa faca testul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top