Connect with us

Revistateo.ro

Cornelia Catanga, de două zile în spital: „Medicii trebuie să ia o decizie!”

Staruri

Cornelia Catanga, de două zile în spital: „Medicii trebuie să ia o decizie!”

Cornelia Catanga nu e tocmai în cea mai bună perioadă a vieții ei. Problemele de sănătate s-au acumulat în ultima vreme. Aurel Pădureanu a declarat la un post de televiziune că artista e sub atentă supraveghere medicală și că doctorii trebuie să ia o decizie în legătură cu starea ei.

„De două zile este internată la spital. Ea este diagnosticată cu retinopatie pigmentară evolutivă şi este internată la spital la doamna profesor Monica Pop să-i mai facă încă o dată un control şi dacă e cazul, ea a avut două operaţii pe retină pentru stagnare.

Nu pot să vă spun eu asta, bănuiesc că vreo două zile, două zile sau trei zile. Este o luptătoare Cornelia”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Catanga, conflict la salonul de cosmetică

Cornelia Catanga a fost implicată recent într-o altercație la un salon de cosmetică. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat, după ce au apărut imagini și înformații în presa de scandal.

Catanga a avut o altercație cu angajatele unui salon de cosmetică și a fost acuzată de comportament agresiv, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția oamenilor legii.

CITESTE SI: Catanga, implicată într-un scandal de talie INTERNAŢIONALĂ

„Ele mi-au zis: Doamne Catanga, ati Intarziat, ca aveati programare la ora 14, ceea ce nu e adevarat. Din greşeala, doamna ştia ca aveam la 14 programare. Eu cand am auzit ca nu ma face, am zis sa plec…

Deşi mi se spunea: stati doamna Catanga…In momentul In care mi-au tot zis sa aştept, sa aştept, eu stresata ca Intarzii la evenimente, i-am zis lui Padureanu sa nu-şi faca probleme. Dupa care, dupa nervii aia pe care mi i-am facut…

Mi s-a facut rau, mi-am pierdut cunoştinta, m-am trezit cu apa pe fata, pe un scaun, deşi doamnele i-au zis sotului meu ca eram pe lumea cealalta!

Inainte sa leşin am ridicat putin tonul, ca ştiam de programarea mea. Imi facuse deja loc receptionera, dar nu a vrut sa ma mai faca.

M-am trezit cu cei de la SMURD, am refuzat categoric internarea, a dat semnatura sotul meu, dupa care tot şefa de la acest salon a anuntat politia”, a explicat Catanga la un post tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top