Connect with us

Revistateo.ro

Cornelia Patrichi și-a revăzut colegele de scenă de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”

Staruri

Cornelia Patrichi și-a revăzut colegele de scenă de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”

La doi ani de când l-a pierdut pe Cornel Patrichi, Cornelia Patrichi găsește puterea să zâmbească din nou. Fosta balerină s-a mutat în Italia, acolo unde fiul său locuiește de ani buni.

La sfârșitul anului trecut, Cornela Patrichi a anunțat că va fi bunică pentru prima dată, iar minunea s-a întâmplat. Alexandru și soția sa, Serena Ermini, au devenit părinți, iar viața tuturor s-a schimbat definitiv.

În luna octombrie a anului 2017, cei doi s-au căsătorit, iar văduva lui Cornel Patrichi a fost extrem de emoționată.


„Zilele importante făcute cu simplitate au valoare inestimabilă!”, a spus Cornelia Patrichi în dreptul fotografiilor pe care le-a postat pe pagina sa de socializare.

Citește și: Ce a aparut sub crucea mormantului lui Cornel Patrichi. FOTO

Zilele trecute, a fost o zi de mare bucurie pentru Cornelia Patrichi. Aceasta și-a revăzut niște vechi prietene, pe care nu le-a mai văzut de mult timp.

Citește și: VIDEO. Ultima aparitie televizata a lui Cornel Patrichi, la TEO SHOW

Acestea au petrecut câteva zile împreună, timp în care au depănat amintiri de pe vremea când erau balerine. Una dintre ele a fost cea care a venit cu ideea reîntâlnirii, iar momentul i-a adus zâmbetul pe buze văduvei maestrului care a plecat dintre noi în anul 2016.

Cele patru foste balerine ale Teatrului de Revistă Constantin Tănase s-au fotografiat împreună și și-au adus aminte de clipele fără griji.

Cornelia Patrichi a scos la vânzare casele din România pentru a se muta în Italia

Anul trecut, Cornelia Patrichi a dezvăluit că vrea să fie mai aproape de fiul și de soția sa, așa că a scos la vânzare proprietățile din România.

„Am avut o discuţie serioasă cu fiul meu, în urma căreia am hotărât să mă mut acolo. El insistă pentru că nu vrea să mă ştie singură aici. Pentru început voi închiria un apartament, apoi o să-mi cumpăr unul. Am scos la vânzare casa de la Polceşti (Călăraşi) şi câteva terenuri, dar nu am reuşit să găsesc un client. E foarte greu. Cu banii din vânzarea lor îmi voi cumpăra o locuinţă lângă fiul meu”, declara Cornelia Patrichi la începutul verii trecute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top