Connect with us

Revistateo.ro

Corneliu Vadim Tudor a murit

Stiri

Corneliu Vadim Tudor a murit

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seară, în jurul orei 18.30.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Politicianul a fost internat la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei.

Dan Constantin, director Jurnalul National: „Multi au incercat sa il arate ca un colaborator al Securitatii. Este o minciuna de la cap la coada. Vadim a fost supravegheat de Securitate. A publicat cateva stenograme in care Securitatea ii urmarea convorbirile, inclusiv munca editoriala, jurnalistica”

VEZI AICI Poezia scris de CORNELIU VADIM TUDOR inainte sa moara! A SIMTIT CEVA?
VADIM A DAT ULTIMUL INTERVIU LA TEO SHOW

Corneliu Vadim Tudor (n. 28 noiembrie 1949, București) a fost un scriitor, politician și jurnalist român. A fost fondatorul Partidului România Mare (cunoscut ca PRM) și membru al Parlamentului European.A fost discipolul scriitorului Eugen Barbu. Cunoscut prin izbucnirile sale temperamentale cu caracter necivilizat, naționalist și xenofob, combinate cu retorica sa de politică dură, atacuri la persoană anonime (publicate în publicațiile sale) și în aparițiile sale pe scena publică.

Corneliu Vadim Tudor este fondatorul Partidului România Mare.

Corneliu Vadim Tudor a murit. La 15 iunie 2013, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Național, la care au participat reprezentanții din 24 de organizații județene ale PRM, s-a decis revocarea lui Vadim Tudor și a conducerii PRM, cu 116 de voturi „pentru” și 9 „împotrivă”.

La data de 15 iunie 2013, Corneliu Vadim Tudor a fost revocat din funcția de președinte al PRM.

Corneliu Vadim Tudor a murit. La 27 iulie 2013, Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului România Mare și cel care afirma despre el insuși, „Singurul președinte al PRM sunt eu,” a fost exclus din acest partid politic.

Magistrații Tribunalului București au decis ca europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor să fie repus în funcția de președinte al Partidului România Mare după ce fusese exclus din partid și înlocuit cu Gheorghe Funar.

1 Comment

1 Comment

  1. Elena

    2015-09-17T20:51:48+03:00 at 2015-09-17T20:51:48+03:00

    Despre morţi numai de bine. Pentru familie păreri de rău.
    Un articol despre asta aici:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top