Connect with us

Revistateo.ro

Cosmeticele pe care le poti folosi si in alte scopuri

Cosmetica

Produsele cosmetice pe care le poti folosi si in alte scopuri

Produsele cosmetice din dulapul tau pot fi folosite nu doar pentru scopul spre care au fost create.

Afla ce poti sa mai faci cu antiperspirantul, balsamul de par, pudra pentru ten, crema de cosuri sau lotiunea tonica pentru ten.

1. Crema pentru cosuri iti infrumuseteaza coatele. Pentru ca intra in contact mai meeu, pielea coatelor sufera modificari cromatice nedorite, insa poti sa readuci cotul la nuanta lui naturala. Folosind crema pentru cosuri, vei realiza diferenta fata de cum era colorat cotul tau inainte. Compusii din crema, in special acidul salicilic, permite pielii sa isi deschida nuanta.

CITESTE SI: FRUMOASA FARA MACHIAJ

2. Lotiunea tonica, de la ten la par. Lotiunea tonica folosita in mod frecvent pentru ten este buna si pentru parul dumneavoastra. Da-te pa cap cu aceasta lotiune si vei vedea cum parul isi recapata stralucirea pierduta.

3. Balsamul de par = crema de ras. Poti inlocui fara nicio grija crema de ras cu balsamul de par, deoarece ii permite lamei o alunecare la fel de buna, daca nu si mai eficienta, pentru eliminarea firelor de par.

4. Antiperspirantul acopera basica. „Textura sa densa apara pielea in momentele in care aceasta se freaca de diversele suprafete cu care intra in contact” – este afirmatia medicului dermatolog Francesca Fusco, din New York.

5. Pudra ten = sampon uscat. Motivul pentru care poti inlocui samponul uscat cu pudra de ten este faptul ca absoarbe la fel de bine excesul de sebum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top