Connect with us

Revistateo.ro

Crăciunul și Anul Nou: Cu familia lui sau cu familia ta?

Stiri

Crăciunul și Anul Nou: Cu familia lui sau cu familia ta?

La puține zile de începerea sărbătorilor de iarnă discuțiile în cuplu se aprind pe tema locului în care ar fi bine de petrecut Crăciunul: la familia lui sau la familia ta?

Cu cine e mai bine să petreci noaptea sfântă? Să îți iei socrii la voi acasă sau mai bine le faceți o vizită tuturor a doua zi? Sunt teme pe cât de copilărești la prima vedere, pe atât de importante și pline de substrat atât pentru voi ca relație închegată cât și pentru familiile voastre. Psihologul spaniol Hector Galvan susține că despărțirile cresc tocmai în preajma sărbătorilor iar unul dintre motive este tocmai acesta.

CITEȘTE ȘI: CARE ESTE SINGURA FEMEIE CU CARE POȚI SĂ-ȚI ÎNȘELI NEVASTA

O altă temă de dispută între îndrăgostiți sunt banii: nu există suficienți bani pentru cumpărat cadouri tuturor nepoților, cumnaților, bunicilor, soacrei și socrului. Tu îți dorești cadouri frumoase pentru copiii fraților tăi iar el își dorește același lucru pentru ai lui. Până la urmă e firesc să doriți amândoi lucruri cât mai bune pentru ai voștri, dar ceea ce nu e firesc este să vă puneți relația în pericol de dragul celorlalți, fie chiar și rude.

Perechile care se află la început de drum ar trebui să se așeze la o discuție serioasă pentru a stabili dacă anul acesta fac sărbătorile la rudele soacrei mari sau la rudele soacrei mici, pentru ca la anul să meargă la cine nu a fost în acest an, în acest fel împărțind și capra și varza. O soluție și mai bună, dacă familiile voastre nu stau la mare depărtare una de cealaltă este să le vizitați pe rând: de Crăciun la familia iubitului iar de Anul Nou la familia ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top