Connect with us

Revistateo.ro

O femeie credea ca aude vocea Fecioarei Maria. De fapt, era vorba despre ceva cumplit. A aflat ca suferea de o boala incurabila.

Inedit

Credea ca aude vocea Fecioarei Maria cand, de fapt, suferea de o boala cumplita

O femeie din Spania credea ca aude vocea Fecioarei Maria. Cei din jurul ei au observat o schimbare. Inainte nu era o persoana religioasa. Au inteles ca ceva nu este in regula. Mai tarziu s-a dovedit ca, de fapt, femeia avea o tumoara pe creier.

Vocea Fecioarei Maria era, de fapt, o tumoara

Femeia in varsta de 60 de ani devenise peste noapte foarte religioasa. Il gasise pe Dumnezeu. Asta in conditiile in care inainte nu era asa. Familia ei si cunostintele spuneau ca femeia era fericita si pozitiva inainte, insa nu tocmai apropiata de divinitate. Insa, in numai doua luni, oamenii au inceput sa observe ca femeia s-a schimbat. Personalitatea si comportamentul ei erau diferite. Devenise trista si retrasa. De asemenea, devenise fascinata de Biblie si de lucrurile sacre.

Initial, medicii au crezut ca este vorba despre depresie. Pentru ca avusese in grija de un mebru al familiei care suferea de cancer. Insa, in urma unor analize suplimentare, acestia au descoperit ca, de fapt, femeia avea grave probleme de sanatate. Avea mai multe tumori pe creier. Erau prea mari pentru a putea fi operate. A urmat, totusi, un tratament in urma caruia incepuse sa se simta mai bine. De asemenea, in timpul tratamentului nu mai auzea vocea Fecioarei Maria.

Femeia nu a supravietuit. A muirit la opt luni dupa ce a fost diagnosticata cu cancer cerebral. Motivul este acela ca a facut un accident vascular cerebral. Medicii spun ca in astfel de cazuri, cand apar tumorile cerebrale, personalitatea oamneilor se schimba. Acest lucru se intampla in functie de locul in care se dezvolta acea tumoara in interiorul craniului. Cand tumotile sunt localizate in lobul frontal, atunci schimbarea personalitatii reprezinta unul dintre cele mai comune simptome. Este acea parte a creierului care controleaza emotiile, personalitatea, comportamentul, memoria, precum si capacitatea de a rezolva unele probleme.

Articole pe aceeasi tema:

Impresionant! S-a nascut cu o tumora pe fata, dar a devenit faimoasa pe internet cu pasiunea sa

Un bebelus cu tumora la creier a fost dus la medici de parinti. DESCOPERIREA FACUTA ITI VA FACE PIELEA DE GAINA!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top