Connect with us

Revistateo.ro

Încearcă și tu aceste remediu natural. Scapă de riduri în 7 zile aplicând în zonele afectate o cremă. Iată cum se prepară.

Cosmetica

Cremă naturală home-made pentru ameliorarea ridurilor

Dacă vrei să scapi de riduri, însă nu vrei să dai mulți bani pe anumite produse, atunci ai putea încerca să pregătești acasă o cremă care te va ajuta să scapi de această problemă supărătoare. Ridurile apar din diferite motive. Înaintarea în vârstă, stilul de viață, modul în care dormi sunt unele dintre motivele pentru care apar. Însă, pentru ca cestea să nu mai fie la fel de vizibile, poți să încerci o cremă naturală, preparată de tine. Scapă de riduri în 7 zile. Iată ce trebuie să faci pentru a pregăti remediul.

Scapă de riduri în 7 zile cu această cremă. Se prepară așa

Pentru a pregăti crema împotriva ridurilor ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • – 2 linguri de ulei de măsline sau ulei de migdale
  • – 4 lingurițe de vaselină
  • – 2 gălbenușuri
  • – 2 lingurițe de miere

Pentru a prepara crema împotriva ridurilor trebuie să procedezi astfel:

  • 1. Înainte de toate, trebuie să topești vaselina pe foc.
  • 2. După ce se topește vaselina, ia-o de pe foc și adaugă restul ingredientelor.
  • 3. Amestecă bine toate ingredientele până vei obține o mască omogenă.

Când amestecul este gata, tot ce trebuie să faci este să îl aplici în zonele în care ai riduri. În numai 7 zile vei observa o schimbare. Ridurile nu vor mai fi la fel de vizibile ca înainte.

Ai putea încerca și tu să pregătești această cremă împotriva ridurilor supărătoare care apar din diferite motive. Se pregătește repede. În plus, nu ai nevoie de multe ingrediente. Este naturală și nu costă mult.

Este un truc pe care îl poți folosi și tu. Astfel ridurile nu vor mai fi la fel vizibile ca înainte. Este un remediu simplu, ieftin și eficient ce îți poate fi de ajutor. Mai sus este găsești lista cu ingredientele de care ai nevoie, dar și modul în care se prepară.

CITEȘTE ȘI: Trucuri de frumusete pentru un gat fara riduri

Trucuri de frumusete pentru a avea un gat fara riduri. Odata cu imbatranirea, nu doar fata are de suferit, ci si gatul. Iata cateva metode surprinzatoare cu ajutorul carora gatul tau va arata vizibil mai tanar.

Lipsa colagenului nu se reflecta numai la nivelul fetei, ci si la nivelul gatului si al mainilor. Pielea nu mai este la fel de elastica si incep sa se vada ridurile.

Medicii dermatologi au cateva sfaturi pentru ca pielea gatului sa fie din nou supla si stralucitoare. In primul rand, una dintre cele mai mari greseli pe care multe femei o fac este sa nu aplice crema cu protectie solara in timpul verii. Nu doar fata are de suferit din cauza soarelui puternic, ci si gatul si bustul.

Chiar daca este innorat, trebuie sa aplici o crema cu protectie solara inainte de a iesi din casa. Alege o crema care sa se potriveasca nuantei tale a pielii.

Trucuri de frumusete pentru un gat fara riduri. Ia suplimente cu colagen

Un lucru la fel de important pentru a te bucura de un gat tanar cat mai mult timp este sa iei un supliment cu colagen. Medicii specializati in antiimbatranire recomanda supliment de colagen, care contin acid hialuronic. Acesta ajuta piela sa absoarba mai multa apa. Femeile care iau 2.5 grame de supliment cu colagen in fiecare zi timp ce 8 sapamani au observat o scadere a ridurilor cu aproximativ 20%, potrivit revistei Prevention.

Transpira cat mai mult – fa exercitii fizice cat mai des si lasa-ti pielea sa transpire. Persoanele sedentare au sanse mult mai mari sa faca riduri in jurul gatului si pe fata decat cele active.

Un alt sfat  pentru a avea un gat fara riduri pe care il dau medicii dermatologi are legatura cu consumul de vitamina C. Pe langa fructele si legume bogate in aceasta vitamina, trebuie sa aplici creme care contin vitamina C. Foloseste un serum cu acid L-ascorbic, pentru o piele mai ferma si mai elastica.

De asemenea, pentru a avea o piele ferma, consuma mai mult omega 3 si omega 6, mai ales inainte de a dormi. Acesti acizi grasi sunt esentiali pentru productia naturala de colagen. In timpul noptii, corpul reconstruieste membranele celulelor pielii.

In timpul demachierii, nu uita sa iti stergi si bustul si gatul de produsele cosmetice pe care le aplici in timpul zilei. Cu o perie speciala pentru curatat, poti elimina pielea moarta de pe gat si de pe fata imediat.

3 Comments

3 Comments

  1. Andutza

    2017-07-14T12:53:00+03:00 at 2017-07-14T12:53:00+03:00

    Pentru riduri am vazut pe net impreskin, dar nu credca este prea eficient. Poate ca ajuta la cresterea elasticitatii pieliii dar la disparitia ridurilor mai greu.

  2. Alex

    2017-08-23T08:51:55+03:00 at 2017-08-23T08:51:55+03:00

    Mi se pare atat de meschin sa faci tot felul de recomandari: ingrijire personala, sanatate, alimentatie, atata timp cat n-ai niciun background in domeniile respective. Nu faci decat sa alergi dupa castig (DA-mi un like! eu NU-TI dau) exploatand ignoranta cititorilor. De ce nu te multumesti cu veniturile din TV? Sper sa fii recompensata pentru atitudinea ta falsa si „grijulie” fata de prostimea care te citeste si te si distribuie. RUSINE!!!!

  3. Ioana

    2018-02-27T13:52:11+02:00 at 2018-02-27T13:52:11+02:00

    Pentru riduri o crema faina pe care o folosesc e timeless.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top