Connect with us

Revistateo.ro

Cremă pentru ochii umflați

Cosmetica

Cremă pentru ochii umflați

Dacă te confrunți în fiecare dimineață cu ochii umflați și cearcăne adânci, această cremă este soluția ideală pentru a împiedica apariția acestor neplăceri. Partea cea mai bună este că o poți prepara chiar în confortul casei tale, deoarece conține numai ingrediente naturale. Toate aceste ingrediente au proprietăți antiinflamatorii. Untul de shea, uleiul de măsline și levănțica au proprietatea de a întineri pielea, ca drept dovadă reduc liniile fine și ridurile. Produsul final este cremos și fin, iar pielea îl absoarbe extraordinar de bine. Iată de ce ai nevoie!

Ingrediente necesare:

– o lingură de boabe de cafea

– 5 linguri de ulei de măsline

– o linguriță de ulei de jojoba

– o lingură de ulei de măceșe

– o linguriță de unt de shea

– o linguriță de unt de cacao

– 5 picături de ulei esențial de lavandă

– 5 picături de ulei esențial de mușețel

– 5 picături de vitamina E

CITEȘTE ȘI: MĂȘTI SUPER EFICIENTE CU IAURT

Cum trebuie să procedezi:

Macina boabele de cafea într-o rășniță și amestecă-le cu uleiul de măsline. Pune amestecul într-o cratiță, la foc mic și lasă-l 10 minute, amestecând încontinuu. Strecoară apoi uleiul printr-un tifon și lasă-l la răcit.

Amestecă untul de shea și untul de cacao și pune-le într-un vas, la cuptorul cu microunde, până ce se topesc. Adaugă apoi uleiul de măsline, uleul de jojoba, uleiul de măceșe și uleiurile esențiale. La final, adaugă câteva picături de vitamina E și amestecă toată compoziția foarte bine. Unturile se vor întări după ce s-au răcit și vor da consistență cremei.

Depozitează crema într-un recipient curat și dezinfectat pe care să îl păstrezi într-un loc răcoros. Utilizeaz-o în fiecare seară după demachiere și dimineața dacă consideri că este nevoie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top