Connect with us

Revistateo.ro

Crezi că ai fost cea mai tare partidă de SEX din viața lui? Cel mai bun indiciu este ACESTA!

Cross

Crezi că ai fost cea mai tare partidă de SEX din viața lui? Cel mai bun indiciu este ACESTA!

Atunci când vine vorba de sex, cu toții suntem mult mai deschiși, mai asumați, mai curajoși, decât părinții și bunicii noștri. Cel puțin asta ne fac să credem nenumăratele articole publicate în reviste și pe site-uri, din care aflăm care sunt cele mai bune poziții pentru obținerea orgasmului și cum să ne condimentăm viața sexuală.

În realitate, însă, multe studii sugerează că milenialii au parte de mult mai puțin sex decât generațiile anterioare și o partidă de sex reușită este destul de rară. Poate din cauza faptului că își petrec prea mult timp pe social media, în încercarea de a-și construi un profil cât mai interesant cu putință sau pentru că interacțiunile din mediul virtual sunt mai facile, iar respingerea mai ușor de gestionat.

Totuși, societeatea modernă a făcut progrese în ceea ce privește abordarea lipsită de prejudecăți a sexualității, așa că în spiritul acestei recent descoperite lejerități, îți propunem să parcurgi un ghid cu 7 semne care îți vor indica, fără nici un dubiu, că partenerul tău s-a bucurat, alături de tine, de cea mai tare partidă de sex din viața lui.

1. Este epuizat după aceea

Bine, ăsta ar putea fi și un semn că nu stă prea bine cu condiția fizică sau că a avut o zi grea la birou. Oricum, dacă a depus efort și v-ați bucurat de o partidă pasională atunci e foarte posbil să se fi simțit extraordinar de bine. Sperăm că și tu la fel! Pentru că o partidă de sex trebuie savurată în egală măsură de ambii parteneri!

2. A avut mai multe orgasme

Evident, n-ar trebui să ținem o contabilitate atunci când vine vorba de orgasme (iar o partidă de sex nu ar trebui să fie o cursă contra-cronometru pentru obținerea lor), dar numărul lor poate fi un indicator al plăcerii de care ați avut parte! Amândoi! Din nou, sperăm că a fost egalitate! Sau, de ce nu?!, că scorul e în favoarea ta!

3. Ar merge până în celălalt capăt al lumii doar ca să se bucure de o partidă de sex cu tine

Motivația sexuală este una dintre cele mai puternice și știm că un bărbat ar putea veni și din celălalt capăt al orașului, la orice oră din zi sau din noapte, ca să se vadă cu femeia de care este atras. Există cazuri (și nu numai în filme), în care bărbații traversează oceane și continente ca să petreacă chiar și câteva ore cu iubita lor. Dacă a făcut asta pentru tine, înseamnă că există o puternică atracție între voi (și asta implică, bineînțeles, și atracția sexuală).

Citeste mai departe pe site-ul Elle.ro.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cross

To Top