Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A crezut ca sanii ei arata diferit din cauza sarcinii, dar dupa ce a nascut i s-a pus un diagnostic teribil

Ruth Taylor are 39 de ani si a primit un diagnostic teribil la mai putin de doua saptamani dupa ce a nascut. Femeia avea un mamelon inversat si a considerat ca aceasta problema a aparut din cauza sarcinii, asadar nu i-a acordat foarte mare atentie. In timpul sarcinii Ruth inca o alapta pe fetita ei in varsta de 1 an, asa ca nu si-a facut deloc griji in privinta mamelonului inversat.

Dupa ce fiul ei s-a nascut, Ruth a descoperit un nodul si a mers iemdiat la medic. A fost socata sa afle ca are cancer de san si grijile au inceput sa o copleseasca. Cum putea lasa doi copii atat de mici fara mama? Femeia a fost operata de urgenta, iar mamelonul a fost taiat si coborat. Acesta este acum stramb si indreptat spre exterior

CITESTE SI: POSTAREA ACESTUI VIITOR TATIC A STARNIT MII DE REACTII PE INTERNET

CITESTE SI: ACEST MEDIC A INTARZIAT LA OPERATIA UNUI COPIL. REPLICA MEDICULUI LA REACTIA TATALUI TE LASA FARA CUVINTE

Dupa chimioterapie si radioterapie mama celor doi copii a reusit sa scape de cancer, insa a refuzat sa isi corecteze sanul. Ea il considera semnul suprem ca a invins cancerul si nu isi doreste sa refaca modul in care mamelonul arata acum.

„Am constatat cu cateva luni inaintea nasterii ca am un mamelon inversat, insa am considerat ca aceasta s-a modificat din cauza ca alaptam si eram insarcinata in acelasi timp. Nu puteam simti niciun nodul, asa ca nu mi-am facut griji prea mari. Daca nu as fi cerut sa fiu examinata dupa nastere, probabil ca as fi mers acasa si mi-as fi continuat viata, ignorand aceasta problema. Acest diagnostic ne-a zguduit familia.”, a declarat Ruth.

Cancerul de san in timpul sarcinii este extrem de rar si apare la una din 3000 de sarcini, la femeile cu varste cuprinse intre 32 si 38 de ani. Sarcina nu declanseaza o astfel de problema, insa modificarea nivelului hormonilor poate accelera cresterea unei tumori.

ruth

sursa foto: independent.co.uk; dailymail.co.uk

1 Comment

1 Comment

  1. Contra

    2016-08-19T22:03:15+03:00 at 2016-08-19T22:03:15+03:00

    Si atunci de ce ne frecati la creieri ca trebuie sa nastem si sa alaptam ca sa nu facem cancer???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top