Connect with us

Revistateo.ro

Crina Veres- Date de contact

Sanatate

Crina Veres: Credinta ne poate salva de cancer – Afla datele ei de contact

Invitata la „Teo show„, medicul Crina Veres a adeclarat ca s-a vindecat de cancer doar prin credinta in Dumnezeu si prin gasirea echilibrului sufletesc.

Crina Veres, de profesie medic, a facut dezvaluiri uluitoare la Teo show! Tanara a declarat ca a reusit sa se vindece complet de cancer de doua ori fara a lua medicamente sau alte terapii conventionale in cazul unui astfel de diagnostic.

S-a ajutat doar de credinta in Dumnezeu si de meditatie, cu ajutorul careia si-a indentificat conflictele psihice si emotionale interioare pe care nu si le rezolvase.

Odata constientizate aceste conflicte, medicul a ajuns la o stare de pace si linsite sufletesca care i-au permis organismului sa se vindece singur chiar si de tumori canceroase. Ascultati o poveste de viata incredibila!

Crina Veres – Credinta te scapa de cancer – TEO SHOW 12 mai 2014

Contact Crina Veres – TEO SHOW

Pentru ca am primit foarte multe mesaje care ne cer datele de contact ale Crinei Veres, invitata de ieri, din emisiunea TEO SHOW, va putem recomanda sa sunati la numarul de telefon: 0755 927 695.

1 Comment

1 Comment

  1. Marcy...

    2014-05-17T16:26:32+03:00 at 2014-05-17T16:26:32+03:00

    Daca nu ar fi gafat in a doua parte a emisiunii,cu CT-ul pe care-l citeste si care este…o credeam 100%!!!De fapt vazand pe You Tube emisiunea,asa s-a si intamplat…A doua parte nedescarcandu-se,plangeam de mila ei…Apoi,vazand si partea a doua,exact cum si cei din platou’ o combateau,vezi d-nul doctor-nu am mai cuplat cu trairile ei…Suntem insensibili,nu credem in minuni?Eu cred…in cei care-condamnati pe nedrept,la propiu’,stand in inchisori ani de zile,mancand te miri ce-au trait vreo 70-80 de ani…Da-asta cred!!!Aici cred-iarta-ma Doamne-ca era mai mult vorba de tehnicile pe care ea si partenerul le vindeau ca miraculoase…Poate gresec,poate nu…Eu cred ca nu!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top