Connect with us

Revistateo.ro

Cristi Borcea

Inedit

Cristi Borcea, inapoi in penitenciar

Cristi Borcea se intoarce dupa gratii. Fostul actionar al echipei Dinamo a fost transferat marti seara, la Spitalul Floreasca. El a fost dus din arestul politiei Capitalei, unde procurorii DNA il cercetau intr-un alt dosar de coruptie.

Fostul finantator din Stefan cel Mare a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri in piept. In aceste zile, medicii i-au facut mai multe analize si investigatii si au stabilit ca acesta sufera de o afectiune cronica a inimii, care poate fi tinuta sub control doar cu ajutorul medicamentatiei si nu este nevoie si de o interventie chirurgicala.

“Domnul Borcea a fost adus pentru un control de rutina. Toti pacientii cu bypass coronarian revin periodic la control. De data aceasta i s-au facut o electrocardiograma, un test la stres si o ecocardiografie. Va mai fi monitorizat pana maine (n.r.- vineri) la pranz si, daca totul va fi în regula, va fi externat”, au declarat surse de la Spitalul Floreasca. Pe toata durata internarii, Cristian Borcea nu a avut voie sa primeasca vizite.

CITESTE SI: Cele mai tari BANCURI despre Cristi Borcea
De altfel, Cristi Borcea se afla in centrul atentiei de cand Valentina Pelinel a anuntat pe facebook ca urmeaza sa fie mamica unui baietel, existand speculatii ca dinamovistul ar fi tatal. Imediat dupa acest episod, Alina Borcea, actuala sotie a afaceristului, i-a transmis un mesaj Valentinel Pelinel in care ii cerea sa-i lase sotul in pace si a declarat ca va merge pana-n panzele albe pentru casnicia ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top