Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cristi Boureanu și Laura Dincă se pregătesc de nuntă

Cristi Boureanu se bucură de libertate după ce a avut în repetate rânduri probleme cu legea. Fostul soț al Valentinei Pelinel a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Laura, iar aceasta a acceptat.

Presa tabloidă scrie că perechea are de gând să facă nunta departe de țară, iar printre destinațiile preferate ale porumbeilor se numără Franța și Statele Unite.

„Recomand tuturor să facă sărbătorile acasă. E prea frumos Bucureştiul în perioada aceasta ca să pleci. De Anul Nou vom petrece într-un restaurant cu prietenii noştri cei mai buni, care mi-au fost alături la necaz.

În ceea ce priveşte căsătoria, încă mai avem de stabilit. Nu am luat o decizie în privinţa aceasta. Ca şi de destinaţie, e deschisă orice variantă, am vorbit cu Laura şi urmează să stabilim şi lucrul acesta”, a spus Cristian Boureanu, pentru Click!.

Monica Tatoiu: „Boureanu a fost șantajat timp de 13 ani”

„Cand 13 ani esti terorizat si santajat de o mama care nu vrea sa se ocupe de copil si nu vrea sa aiba decat drepturi, ce sa faci? Eu de 13 ani il urmaresc pe Cristi. Nu trebuie iertat comportamentul, dar iti pierzi cumpatul la un moment dat.

Sa va spun ceva. Cum interpretati ca legea privind custodia s-a modificat? Multi parinti care nu au avut deloc custodia copiilor au cerut custodie comuna. Doamna de ce nu a facut-o, daca isi iubeste asa mult copilul?

Cristi renoveaza camera pentru Ioana, vrea sa adapteze camera la nevoile unui adolescent. A existat un an in care Irina si Cristian Boureanu s-au inteles in ceea ce o priveste pe Ioana. A existat un an de front comun.

Cristi a gresit in toate lucrurile in care vrea sa faca dreptate. E un justitiar, e un fel de Zorro. Vreau sa va spun ca atunci cand nu am fost de acord cu Cristi, cate 3 ani de zile nu am vorbit cu el”, a declarat Monica Tatoiu la Antena 3.

In ultimele zile, pe Facebook, au aparut tot felul de martori care sustin ca au vazut cum Cristian Boureanu si-a bruscat fata in public, o data chiar la schi. „La adapostul anonimatului, in Romania, se fac multe mizerii”, a infirmat Monica Tatoiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top