Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cristi si Alina Borcea au depus actele de divort

De aceasta data este oficial! Alina si Cristi Borcea au decis ca nu mai exista cale de intoarcere si au depus actele de divort. Desi presa mondena a scris in ultimul timp ca cei doi ar fi facut pace si ar fi uitat de despartire, lucrurile sunt acum clare. Actele de divort au fost depuse pe 4 august la Judecatoria Buftea.

borcea divorteaza

 

 

 

Din actele depuse reiese ca ambii soti au cerut divortul. Acum, ramane de vazut daca se va concretiza relatia cu Valentina Pelinel, care nu a recunoscut nici pana in prezent ca Borcea este tatal copilului ei.

Citeste si: Decizia finala a lui Borcea! Cum s-a hotarat sa le impace pe Alina si Valentina

Citeste si: Scrisoarea unei femei catre Cristi Borcea: „Imi este SCARBA de…”

Cat despre Alina Vidican, proaspat intoarsa din America, se pare ca divortul nu mai este o noutate pentru ea, iar presa mondena noteaza ca si-a facut mai multe operatii estetice peste ocean, semn ca vrea sa isi acorde o mai mare importanta.

Cristi si Alina s-au casatorit in urma cu cinci ani, la o luna de la divortul fostului actionar dinamovist de Mihaela. Omul de afaceri are doi copii cu sotia sa Alina, un baiat, George Alexandru, de 4 ani, si o fetita, Gloria, de 10 luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top