Connect with us

Revistateo.ro

Cristian Borcea pleacă din România pentru a se trata

Staruri

Cristian Borcea pleacă din România pentru a se trata

Omul de afaceri Cristi Borcea a petrecut ultimii patru ani în penitenciar, iar de câteva zile este un om liber.

Experiența, însă, l-a schimbat pentru totdeauna, iar acum vrea să dea uitare tuturor lucrurilor grele pe care le-a trăit.

Întrebat despre afacerile sale care au mers foarte bine, chiar dacă el a fost închis, Cristi Borcea a dezvăluit că și-a luat pauză un an de la afaceri. Acesta vrea să se ocupe de familia sa și de starea sa de sănătate. Din acest motiv, vrea să se ducă în Elveția pentru a se trata.

„Sunt sincer cu voi, nu doar că nu m-am ocupat în ultimii patru ani, dar nu mă ocup de nimic în următorul an, pentru că sunt inapt. (…) Mă duc la terapie psihiatrică la Geneva, am programat deja! Dorm două ore pe noapte, iau patru, cinci medicamente, nu mă interesează afacerile, vreau să mă refac după experienţa închisorii. Visez şi acum şobolani, acesta este adevărul! (…) În nimic nu mă implic până când nu mă refac! Directorii să facă afacerea că de aia îi plătesc, asociatul e şi el acolo, eu mă duc la Geneva, în Elveţia, că vreau să mă fac bine.”, a declarat el pentru evz.ro.

Citește și: Cristi Borcea a dus-o pe Valentina Pelinel în vacanță. Destinația, un mister

Acesta are o afacere profitabilă cu butelii GPL, cu care de altfel, s-a și îmbogățit. De asemenea, fostele sale soții și actuala iubită au avut grijă de afacerile sale cât timp a fost plecat.

Iubitul Valentinei Pelinel a dezvăluit că a trăit clipe de coșmar cât timp a fost închis. Acesta a povestit despre condițiile în care a trăit timp de peste patru ani.

Citește și: Decizia luată de Alina Vidican după eliberarea lui Cristi Borcea

„De ce a fost greu în închisoare? Acolo e altă lume. Noi nu aveam nici duş în cameră, am fost 200 de deţinuţi la 6 duşuri, doar două ore pe zi. Aveam apă caldă de două ori pe săptămână.

Când mergeam la baie dădeam cu bidonul de apă să fugă şoriceii. Noroc cu Victor că nu se speria când aruncam cu bidonul. A fost un şoc din care sper să-mi revin când mai repede. Va lăsa însă urme adânci. Nu pot să dorm fără 4 medicamente seara. Sunt trecute în fişa mea de penitenciar, nu e un secret. La 5 jumătate dimineaţa spălam culoarele secţiei eu cu Victor.

Statul român are ură, este incredibil, pe străini îi interesează să recupereze banii. Aşa fac statele din Spania, Italia sau Anglia. Aţi mai văzut pe undeva să se facă închisoare pentru fotbal? Noi am fost primii, cu noi s-a început”, a declarat Cristian Borcea la RTV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top